El Futbol Sala Sant Cugat guanya i segueix una setmana més immers en la lluita per l'ascens

futbol_sala

Publicat el 14/abr/12 per Àlex Masana

El Futbol Sala Sant Cugat supera el Riera de Cornellà (7-3) en la 23a jornada de la Tercera Divisió Nacional. Dos gols de Richi, un de Tino i un de Pau a la primera part i Enrique Broto, Agus i Marc Casas, amb un gol cadascú a la represa, han donat la victòria als santcugatencs que segueixen presents en la lluita per l'ascens de categoria.

El Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) es retroba amb la victòria guanyant el Riera de Cornellà (7-3). Els locals han començat amb molta intensitat que s'ha traduït amb un gol de Richi en el primer minut. Tres minuts després els de Cornellà han empatat, però ha estat un miratge en una excel·lent primera part dels santcugatencs. Richi en el minut 7 ha tornat a marcar i ha donat un avantatge que el Futbol Sala Sant Cugat ja no ha deixat perdre en tot el partit. Tino ha fet el tercer i Pau, a falta de dos minuts, ha completat el bon primer temps amb la quarta diana.

A la represa, el Riera ha sortit amb una altre mentalitat i ha retallat distàncies amb el segon gol. Quan no havien passat trenta segons de partit, els visitants podrien haver fet el 4-3 en u contra u davant del porter però no han estat encertats de cara a porta. El que si que ha afinat la punteria ha estat el capità santcugatenc, Enrique Broto, que ha posat el 5-2 en el lluminós. Els de Cornellà han tornat a retallar distàncies aprofitant un davallada d'intensitat local però Agus i Marc Casas han fet el sisè i el setè gol en els instants finals de partit. El tècnic vermell-i-negre, Dani Mosteiro, explica les claus de la victòria.

Dani Mosteiro

Ha estat un partit amb molts ats i baixos i no ha estat un partit on nosaltres haguem estat regulars.

Amb aquesta victòria, el conjunt vermell-i-negre suma 43 punts i segueix a tres punts del líder, el Sant Andreu de la Barca. La setmana vinent, el santcugatencs tornaran a jugar com a locals contra l'Sport Esplugues, setè classificat.