L'efectivitat del Futbol Sala Sant Cugat tomba el Cambrils

futbol_sala

Publicat el 5/mai/12 per Axel Camarasa

El Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) es desfà del Cambrils (8-2) en la 26a jornada del grup 2 de Tercera Divisió gràcies a la major efectivitat de cara a porteria. Tres gols de Peiró, dos d'Agus i Casas i un altre del capità Broto, permeten als santcugatencs encadenar tres victòries consecutives. Els vermell-i-negres aprofiten altres resultats favorables per encarar les últimes cinc jornades de competició amb opcions d'ascens.

El conjunt santcugatenc ha sortit sense tensió i s'ha vist superat per un Cambrils que ha gaudit de bones ocasions de gol. El temps mort demanat pel tècnic vermell-i-negre, Dani Mosteiro, ha servit per canviar la tònica del matx i l'actitud dels jugadors. Després de dues advertències, el FSSC ha inaugurat el marcador, però en la jugada immediatament posterior els visitants han empatat. Abans del descans, els santcugatencs han marcat dos gols més que encarrilaven el matx. No ha estat fins a ben entrada la segona part que el FSSC ha arrodonit la golejada. Tres gols més han deixat el 6-1 momentàniament en el marcador. El Cambrils ha retallat distàncies amb un gol de doble penal, però una obra d'art de Peiró ha apaivagat la possible reacció visitant. Casas ha tancat el marcador en aprofitar un refús després d'un xut de doble penal.

A més, la resta de marcadors han acompanyat perquè Esparreguera i Sant Andreu de la Barca han perdut, provocant un triple empat a 52 punts al capdavant de la taula amb el Pallejà. El FSSC, que en suma 49, té també partits pendents, fet que el podria situar a les primeres posicions de la taula. Per a més emoció, la setmana vinent visiten el Sant Andreu de la Barca, eun matx que serà una nova final, segon Dani Mosteiro.

Dani Mosteiro

Hem jugat una final, la setmana que ve jugarem una nova final contra un rival directe. Anirem a guanyar.

Els santcugatencs tenen un partit pendent contra l'Aldea, que la setmana passada es va ajornar per manca d'instal·lacions del conjunt tarragoní.