Chema Redondo deixa l'Olímpyc i no descarta tornar-hi algun dia

Imatge d'arxiu

futbol_sala

Publicat el 10/mai/12 per Jordi Foix

L'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Chema Redondo, deixa el conjunt florestà després de tres temporades al capdavant de l'equip. Redondo considera que aquest últim any tot s'ha tornat monòton i que la falta de competitivitat en l'equip ha fet que el rendiment hagi estat per sota de l'esperat. Aquests motius l'han fet arribar a la conclusió que el millor és abandonar la disciplina florestana i que tant l'equip com ell emprenguin camins diferents. Tot i això, Redondo i el president de l'entitat, Àngel Ruiz, deixen la porta oberta a un possible retorn. A partir de la temporada vinent, l'entrenador serà el fins ara capità, Xaloc Rion, que aquest any deixarà el futbol.

Tres temporades dirigint l'equip, amb un bon joc i bons resultats, han estat el mirall de la feina feta per Chema Redondo al capdavant del conjunt florestà. A més, la temporada passada l'Olímpyc no va aconseguir l'ascens de categoria per només un gol. Fa tres mesos, el de Santa Coloma va tenir per primera vegada la idea de deixar el club i fa un mes ho va confirmar al president, Àngel Ruiz. Dijous passat, l'encara tècnic florestà va donar la notícia a la plantilla. Redondo, té la intenció d'estar fora de les banquetes durant un any i seguir jugadors en edat de juvenil. El seu substitut serà el fins ara, jugador i capità de l'equip, Xaloc Rion, que al final d'aquesta temporada penjarà les botes.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Chema Redondo, explica els motius de la seva marxa.

Chema Redondo

Marxo fotut perquè no he fet bé la meva feina. Ara mateix és millor que vingui un altre que doni instruccions noves. És monotonia el que hi ha ara.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Pel que fa al seu futur, Redondo no es tanca la porta a tornar a l'Olímpyc, ja que és un club que l'hi ha donat tot el que ha demanat.

Chema Redondo

L'objecitiu és quan passi un temps tornar a l'Olímpyc. Possiblement, en la meva vida, no entreni un equip amb aquesta qualitat. Tinc clar que mai dirè no a l'Olímpyc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






De la seva banda, el president de l'entitat florestana, Àngel Ruiz, agraeix a Chema Redondo la feina feta durant aquests tres anys.

Àngel Ruiz

Estem molt agraïts amb la feina feta del Chema. Molt contents com a persona, hem aprés d'ell. Ha treballat moltíssim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Pel que fa el nou tècnic, el fins ara capità i jugador, Xaloc Rion, es veu capacitat per aquest nou repte.

Xaloc Rion

Crec que estic preparat. La junta també ho pensa. El Chema ha decidit deixar-ho i la junta volia algú de la casa. Crec que estic capacitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Un repte que avala el propi president, Àngel Ruiz, qui creu que escollir Xaloc d'entrenador és una aposta segura.

Àngel Ruiz

És una persona preparada per dirigir l'equip. Una persona que sap com funciona el club i que serà molt fàcil treballar amb ell. La feina serà fàcil perquè ens entenem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Tot i això, Redondo continuarà al capdavant de l'equip florestà fins els 30 de juny, quan Xaloc Rion es farà càrrec de l'equip com a nou entrenador.