Partit de tràmit per a l'Olímpyc Floresta

Imatge d'arxiu

futbol_sala

Publicat el 18/mai/12 per Pedro Miserachs

L'Olímpyc Floresta visita aquest dissabte a les sis de la tarda la pista del Can Tito Vilanova a la 28a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els florestans ja no tenen opcions matemàtiques de lluitar per l'ascens i juguen contra un rival que tampoc s'hi juga res.

La derrota de la passada jornada a casa contra el Pallejà, sumada amb els resultats dels altres equips que lluiten per l'ascens de categoria va deixar els florestans sense opcions de pujar, a 11 punts de l'ascens i amb nou per disputar. Sense res en joc, l'Olímpyc intentarà finalitzar la temporada de la millor manera possible intentant millorar o mantenir el 5è lloc que ocupa actualment amb 44 punts.

El Can Tito Vilanova, equip que les darreres temporades era un dels aspirants a l'ascens, enguany no està passant per un bon moment i ja fa unes setmanes que va aconseguir la permanència. Els de l'Anoia ja fa tres jornades que no guanyen i contra l'Olímpyc Floresta de ben segur es podrà veure un duel vibrant com a les darreres temporades entre tots dos equips.

El capità tècnic florestà, Xaloc Rion, destaca que tot i no jugar-se res sortiran a la pista a per la victòria ja que volen sumar el màxim de punts possible.

Xaloc Rion

És un partit important perquè volem continuar amb el progrés de cada temporada i puntuar el màxim possible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El partit entre el Can Tito Vilanova i l'Olímpyc Floresta es disputa aquest dissabte a les sis de la tarda al pavelló poliesportiu Can Tito. Els florestans tenen la baixa de Rubén Bosch, lesionat, i jugaran amb alguns homes del segon equip.