El femení del Junior es classifica per les semifinals del Campionat de Catalunya d'hoquei herba

Mariona Serrahima, protagonista del matx contra l'Egara B amb un hat-trick / Foto: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 23/nov/17 per Oriol Petit

El femení del Junior d'hoquei herba s'ha classificat per les semifinals del Campionat de Catalunya després de superar aquest dimecres l'Egara B amb comoditat (0-5) en l'última jornada de la fase de grups. Els gols de Mariona Serrahima, que en va fer tres, Anna Gil i Mariona San José, van certificar un triomf que dóna el bitllet al Junior com a segon classificat del grup B, per darrere del Polo. Les semifinals es disputaran el 6 de desembre, i el rival de les santcugatenques serà el líder de l'altre grup, que encara està per decidir entre el CD Terrassa i l'Atlètic Terrassa.

L'autora d'un hat-trick aquest dimecres contra el filial de l'Egara, Mariona Serrahima, assegura que no té preferències entre aquests dos conjunts.

Mariona Serrahima

Tots dos equips són rivals durs i sigui qui sigui qui passi, haurem de fer un bon partit per guanyar. Si anem amb l'actitud que no toca no sera fàcil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Junior perdrà fins a cinc jugadores les properes setmanes per concentracions amb la selecció espanyola. Es tracta de la mateixa Mariona Serrahima, Marta Grau, Carlota Petchame, Cristina Guinea i Anna Gil.