Guanyar i esperar

Hoquei patins

Publicat el 27/abr/07 per Laia Tudel

El Patí Hoquei Sant Cugat pot ser líder de la Primera Catalana d'hoquei patins si guanya aquest cap de setmana el Piera. Els visitants són dotzens a la taula amb 11 victòries acumulades, mentre que els vermell-i-negres arriben com a segons i amb 21 partits guanyats en 28 jornades.

Cada vegada està més a prop. Jornada rere jornada el Patí Hoquei Sant Cugat té més assegurat l'ascens a Primera Nacional Catalana. Resten 6 partits perquè acabi la lliga i tot apunta que els santcugatencs pujaran de categoria. Abans però, encara han d'afrontar partits com els d'aquest cap de setmana.

Els vermell-i-negres reben el Piera, conjunt que ocupa la dotzena plaça amb un balanç d'11 de victòries, 13 derrotes i 4 empats. Per tant, en principi, els santcugatencs han d'endur-se els tres punts de la jornada. El jugador del Patí Hoquei, Guillem Tenes, reconeix que el Piera no serà un rival complicat, pero no han de caure en el menyspreu.

Guillem Tenes

El Piera és un equip que no es juga res, però no ens hem de confiar


Aquesta relaxació de què parla el jugador és el principal perill a l'hora d'afrontar un partit, sobretot quan portes una temporada tan bona com la del Patí Hoquei. Tenes admet que, darrerament, l'excés de confiança els ha perjudicat en el joc.

Guillem Tenes

L'enternador treballa molt la part psicològica per evitar un excés de confiança en l'equip


Per aquest partit Xavi Jiménez podrà comptar amb tota la plantilla, a excepció de l'Arnau Roquer que va deixar l'equip fa dues setmanes. El matx es juga dissabte a les 7 de la tarda al PAV1.