El Patí Hoquei Club Sant Cugat i l'empresa de plaques solars Solideo segellen l'acord de patrocini

El club i l'empresa de la ciutat han fet oficial la seva relació en un acte a la sala de plens de l'Ajuntament


  • Comparteix:

A la roda de premsa han assistit membres de la junta de Solideo, el president del Patí Hoquei Club Sant Cugat i l'alcaldessa, Mireia Ingla / Foto: Cugat Mèdia

A la roda de premsa han assistit membres de la junta de Solideo, el president del Patí Hoquei Club Sant Cugat i l'alcaldessa, Mireia Ingla / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament de Sant Cugat ha acollit la signatura del conveni de patrocini entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i l'empresa local Solideo per a les pròximes dues temporades, en un acte simbòlic a la sala de plens. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha presidit l'acte on han assistit el CEO de Solideo, Rafael Reyes, i el president del club, Raimón Casas. Les tres parts han valorat molt positivament l'acord i esperen que pugui ser una relació duradora.

L'alcaldessa Mireia Ingla ha considerat l'acte com "la culminació de la relació entre el teixit empresarial i la nostra ciutat", relació que s'espera que sigui beneficiària per a les tres parts; el club, Solideo i la ciutat.

L'empresa d'instal·lacions fotovoltaiques donarà una empenta econòmica al club, que la temporada vinent tindrà per primera vegada el primer equip masculí i femení a Ok Lliga, màxima categoria estatal. Tot i així, Raimón Casas, president del club, recorda que són un equip de base i espera que el patrocini pugui reforçar també aquest aspecte. "No podem oblidar mai el pilar que sustenta el club. Nosaltres som un equip de base. Aquest acord de patrocini ha d'impactar el que és la base per donar més recursos tant a jugadors com als entrenadors que tenim en formació i intentar engrandir tant al club, com Solideo, com també la ciutat de Sant Cugat, perquè també som un representant de la ciutat".

Per la seva banda, el CEO de Solideo, Rafael Reyes, ha explicat que era una oportunitat que no podien deixar passar, i ha lloat la cultura de l'esforç, l'esport amateur i la gran quantitat de categories, masculines i femenines amb què compta el club. L'entitat santcugatenca aglutina més de 40 equips i és el club amb més llicències federatives de l'hoquei estatal.








Mireia Ingla

Quantes vegades presumim que aquesta és una ciutat que té un teixit empresarial molt potent? Nosaltres sempre diem que a més a més volem que totes aquestes empreses s'impliquen en la nostra ciutat. Per això, quan ho aconseguim és la màxima culminació d'aquesta relació entre el teixit empresarial i la nostra ciutat i, per tant, avui ens sentim especialment orgullosos.

Raimon Casas

No oblidar mai el que és la base. El nostre pilar que sustena el club. Nosaltres som un equip de base. Aquest acord de patrocini ha de quedar impactat en el que és la base per donar més recursos tant als jugadors com als entrenadors que tenim en formació.

Rafel Reyes

Vam dir que si perquè vam veure que la cultura del Patín Club d'Hoquei Sant Cugat és una cultura de l'esforç, una cultura amateur, amb moltes categories, amb esport masculí, esport femení i de la ciutat i vam veure que això era una oportunitat que Solideo no podia deixar passar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.