Joan Galbas s'acomiada del GSH Trissino guanyant la Serie A italiana

El santcugatenc ha aconseguit el títol després de superar el Forte dei Marmi, equip en el qual jugarà la pròxima temporada


  • Comparteix:

El santcugatenc Joan Galbas ha guanyat la Sèria A italiana amb el GSH Trissino / Foto: Cedida

El santcugatenc Joan Galbas ha guanyat la Sèria A italiana amb el GSH Trissino / Foto: Cedida

El jugador santcugatenc d'hoquei patins Joan Galbas s'acomiada del GSH Trissino proclamant-se campió de la Serie A italiana després de guanyar el Forte dei Marmi (3-1) al play-off pel títol de lliga. Galbas, que compte amb experiència en diverses competicions europees, farà les maletes per jugar, precisament, al Forte dei Marmi, equip que, a més de jugar a la màxima categoria italiana, també competeix a la Copa d'Europa.

Format a les categories inferiors del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC), Galbas ha anat guanyant protagonisme a terres italianes tot i arribar lesionat a la final del play-off pel títol de lliga. Malgrat això, el santcugatenc va poder disputar 30 minuts en el quart i decisiu partit de la sèrie, que va acabar guanyant el GSH Trissino (5-1) contra el conjunt toscà.

Galbas, que arribava al GSH Trissino després de la seva aventura al Sarzana, també italià, posarà punt final a una nova temporada competint al màxim nivell nacional i continental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.