El Patí Hoquei femení visita el cuer amb l'objectiu de recuperar-se de dues derrotes consecutives

Les santcugatenques juguen diumenge a les 12.15 h a la pista de l'Igualada, últim classificat amb zero punts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei femení / Font: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei femení / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat juga aquest diumenge a un quart d'una, a domicili, contra l'Igualada el partit corresponent a la novena jornada del grup B de l'OK Lliga femenina. El Sant Cugat afronta el partit després de perdre les dues últimes jornades contra els dos primers classificats mentre l'Igualada buscarà sumar el primer punt de la temporada, ja que han perdut tots els partits disputats fins al moment.

El Sant Cugat ve de perdre contra el Voltregà i el Palau, però tot i això, són quartes amb 13 punts aconseguits en quatre victòries i un empat en vuit partits disputats. En cas de guanyar, l'equip dirigit per Beto Borregán podria acabar la jornada en tercera posició, ja que el Bigues i Riells, terceres, reben el Palau, les líders de la categoria.

Aquest correspon al segon partit de la segona volta per tant aquest enfrontament té un precedent en aquesta lliga. El passat 3 d'octubre el Sant Cugat es va imposar per (2-1) a l'Igualada i les santcugatenques intentaran repetir resultat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.