ACTES: Niubó afirma a Sant Cugat que continuarà en el càrrec malgrat les crítiques

Hoquei patins

Publicat el 31/des/04 per Joan Garcia

El secretari general de l'esport, Rafel Niubó, que continuarà en el càrrrec, manté que les seleccions catalanes competiran a nivell internacional, tot i la decepció de Fresno. A l'acte, organitzat per les JERC de Sant cugat, Niubó va avançar que tres federacions més s'afegiran a les que ja reclamen el reconeixement internacional.

Després del succeït a Fresno i de les moltes crítiques que ha rebut, el secretari general de l'esport, Rafel Niubó ha sortit reforçat i amb més ganes d'assolir l'objectiu: que les seleccions catalanes siguin reconegudes a nivell internacional. Niubó es queda amb la part positiva de tota aquesta història.

Rafel Niubó

La situació ha canviat després de Fresno ja que ara estem en un 4 contra 1 pel que fa als partits polítics


Niubó va criticar amb duresa als intel.lectuals i a les classes socials catalanes que no han fet res en aquests darrers anys per impulsar el paper de les seleccions catalanes a nivell internacional. El secretari general de l'esport va ser molt dur amb el caràcter perdedor dels catalans.

Rafel Niubó

Els catalans hem de lluitar i no tenir aquest caràcter perdedor


La Casa de Cultura va acollir ahir al vespre aquesta xerrada, organitzada per les JERC de Sant Cugat, i amb la presència de Quim Pastor, delegat de la federació catalana de patinatge, i el periodista i escriptor santcugatenc, Víctor Alexandre.

De moment, cal esperar, però d'aquí uns mesos es podria fer una explicació completa del succeït a Fresno tal i com va assegurar Niubó. Així va acabar aquest acte, que portava el títol de:
`` Fresno, present i futur´´.