HOQUEI PATINS: El Sant Cugat guanya per 4 a 3 al Sitges gràcies a una gran remuntada

Els santcugatencs superiors al segon temps acaben guanyant al Sitges

Hoquei patins

Publicat el 10/abr/05 per Mònica Catalán

El Patí Hoquei Sant Cugat guanya per 4 gols a 3 al Sitges. Els del Garraf dominen la primera part davant un Patí Hoquei que sembla estar perdut dins la pista. La remuntada dels santcugatencs es produeix al segon temps i els serveix per aconseguir un important triomf de cara a la salvació.

El Patí Hoquei Sant Cugat va guanyar dissabte al Sitges per 4 gols a 3. El partit es presentava igualat, però els santcugatencs van saber aprofitar l'empenta dels últims partits per recuperar el matx a la segona part.

Una primera part marcada per l'atac del Sitges va arribar al seu final amb un resultat de 0 a 2. Els del Garraf necessitaven els dos punts de la victòria i van buscar els gols sense descans durant tota la primera part. El Sant Cugat, en canvi, semblava no acabar de trobar el seu lloc dins la pista, amb una defensa poc contundent i un atac feble. L'entrenador del Patí Hoquei, Francesc Linares, explica aquests dos aspectes del joc.

Francesc Linares

No podiem tenir una actitud tant passiva finalment vam saber reaccionar

Com diu l'entrenador del PH Sant Cugat, els vermell-i-negres van tornar de la segona part amb un joc molt més atacant, i una defensa més contundent, junt amb una actuació impecable del porter santcugatenc. Així, els de Francesc Linares van saber reaccionar davant d'un Sitges més cansat, i van donar una volta espectacular al marcador en marcar quatre gols de manera consecutiva i posar el lluminós 4 a 2 a favor seu. A falta d'un minut, els visitants van marcar el 4 a 3, insuficient per canviar el desenllaç del partit que va donar la victòria al Sant Cugat. Francesc Linares resumeix el partit:

La primera part s'ha acabat amb un 0 a 2, però en el segon temps hem sabut reaccionar i hem aconseguit els 4 gols de la vctòria

Aquest resultat ajuda als santcugatencs a pujar llocs i a situar-se en una còmode posició per la part mitja de la classificació. Si els vermell-i-negres continuen amb aquest ritme podrem parlar d'una permanència assegurada tal com explica Francesc Linares:

S segum puntuant com fins ara podrem assegurar-nos la permanència

Aquest bon ritme de resultats que estan tenint els vermell-i-negres també ajudarà a encarar amb esperances el partit del dimarts contra el Reus Deportiu. Tot i això, el Patí Hoquei no tindrà les coses fàcils a la pista del Reus, ja que el partit es disputarà a les 10 de la nit, i a més Ricard Sellarès serà baixa per lesió i Gonzalo Muñoz tampoc podrà jugar el matx ja que està sancionat per acumulació de targetes.

En la pròxima jornada, i després de jugar el partit ajornat de dimarts contra el Reus Deportiu, els santcugatencs hauran d'enfrontar-se el Riudebitlles. El matx es presenta ajustat, tot i que el Riudebitlles ara es trobi tres posicions per sobre dels santcugatencs. El partit serà el pròxim cap de setmana a la pista del Riudebitlles.

Per últim, el Patí Hoquei jugarà el mat contra el Reus Deportiu aquest dimarts a les 10 de la nit a la pista del Reus.