El Patí Hoquei Sant Cugat pot treure quatre punts en una setmana

Hoquei patins

Publicat el 19/mai/06 per David Rodriguez

El Patí Hoquei Sant Cugat juga davant el Martinenc, vuité classificat de la Primera Catalana. Els santcugatencs, que venen d'empatar a dos gols en el partit ajornat enfront el Pla Penedès, tenen l'oportunitat, amb una victòria, d'escalar posicions a la classificació i distanciar-se de la zona de descens. El conjunt del Martinenc, que no pateix pel descens, és un equip difícil jugant com a visitant.

Els vermell-i-negres, que aquest divendres van disputar el partit aplaçat enfront el Pla Penedès aconseguit un punt, jugaran el diumenge el segon partit en una setmana. El cansanci físic pot afectar a la plantilla, però els jugadors saben que amb una victòria enfront el Martinenc s'hauran aconseguit quatre punts molt importants per respirar una mica més tranquils. L'entrenador, Xavier Gimeno, diu que s'ha d'aprofitar aquesta setmana.

Xavier Gimeno

Hem de guanyar, ja que ens queden partits complicats i durant aquesta setmana podem treure quatre punts

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El rival, un Martinenc que destaca pel joc ofensiu, sobretot per la qualitat del seu mig, té en aquest matx l'oportunitat de guanyar i situar-se entre els primers classificats, ja que està a dos punts del Floid Pla. Gimeno comenta el matx i espera un enfrontament igualat, complicat i amb molta intensitat.

Xavier Gimeno

Ens costarà molt guanyar, ja que el Martinenc és un rival compicat

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Xavier Gimeno no tindrà cap baixa en un partit que es jugarà diumenge a dos quarts d'una del migdia.