Retorn a l'elit de l'hoquei català

Hoquei patins

Publicat el 20/mai/07 per David De Juan

Els Pati Hoquei Sant Cugat guanya 5 a 4 contra els Monjos i ja és equip de Primera Nacional Catalana. Ara, amb l'objectiu complert, l'unic alicient és atrapar al Calafell per tal d'aconseguir el primer lloc de la classificació.

Els santcugatencs tenien el partit més important de la temporada i no van fallar. El partit va començar amb un ritme molt fort i els de Xavi Gimeno van començar marcant quan només es portaven 5 minuts. Al minut 10 el Sant Cugat va prèmer l'accelerador i va marcar el segon gol amb un contraatac portat a la perfecció. 5 minuts després,un altre contraatac va acavar amb el 3 a 0 amb el que va acabar final de la primera part.
El segon temps va començar de la pitjor manera possible.L'equip rival va marcar 2 gols consecutius i els nervis van començar a aparèixer. Gràcies a un penalt claríssim transformat per De Juan,els santcugatencs van respirar uns minuts. Però tot va ser un miratge. Els de Xavi Gimeno van tornar a relaxar-se i van encaixar un altre gol de contraatac.
El marcador era de 4 a 3 i el patiment s'apoderava de tota l'afició. Gràcies a un fort xut de Pol de Eguia que va acavar en gol,va tranquilitzar a tothom. Finalment,el Pati Hoquei va perdre la concentració i va rebre l'últim gol del partit. Quedaven 5 minuts de partit i l'emoció era màxima. Els vermell-i-negres van aguantar el resultat i van celebrar l'ascens de categoria. L'esforç diari durant tota la temporada es va veure recompensat gràcies a la victòria per 5 a 4.

Sens dubte un dels atrífexs de l'èxit ha estat el tècnic Xavi Gimeno. Ell va apostar per un equip jove, per savia nova que donés un nou aire a l'equip. Una aposta arriscada que ningú esperava que donés fruits tan d'hora. Bé, ningú? Potser Gimeno va veure clar des de l'inici el potencial de la seva plantilla. El que és segur és que ha estat una temporada de luxe. El propi entrenador reconeix que ha estat una temporada amb més moments de goig que de patiment.

Xavi Gimeno

L'equip ha fet una temporada quasi perfecte. Per això l'ascens era qüestíó de temps. Tot i això l'eufòria es va desfermar en el moment que l'àrbitre va xiular el final en el darrer partit. Un dels que segur ha viscut molt especialment aquesta temporada és el veterà capità Jordi Casajuana. El "capi" les ha viscut de tots colors amb vestint la vermell-i-negre. De ben segur, però, que mai oblidarà aquest ascens. El seu futur encara no és segur. El que sí té clar és que s'ha de saborejar l'èxit amb la gent del club.

Jordi Casajuana

I l'any vinent, la Primera Nacional Catalana. Un salt qualitatiu important per un club que té un projecte clar de cantera. Però tot i que l'equip es trobarà davant rivals de molt nivell, el president Miquel Soler ho té molt clar: l'equip se mantindrà sense problemes.