Una derrota gens esperada

Hoquei patins

Publicat el 22/mar/09 per Dani Velazquez

El Patí Hoquei Sant Cugat cau derrotat per 3 gols a 1 davant l'Arenys de Munt. Els errors dels santcugatencs en defensa han acabat sentenciat el matx.

El conjunt santcugatenc no ha pogut superar l'Arenys de Munt B, equip situat a la zona mitja-alta de la taula. Els vermell-i-negres han començat amb molt mal peu el matx.

Els de Jordi Raga han comès errors defensius que els rivals han aprofitat per marcar dos gols als 10 primers minuts. Els vermell-i-negres han reaccionat fent un gol al quart d'hora de matx. Tot i això, la situació no ha canviat gaire la resta del partit. Els locals han aprofitat les seves oportunitats i han materialitzat el darrer gol del partit quan restaven dos minuts del primer temps.

Escoltem la valoració del tècnic santcugatenc, Jordi Raga.

Jordi Raga

La nostra defensa es va refiar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la segona part el marcador no s'ha mogut. El P.H Sant Cugat ha desaprofitat un penal que hauria suposat un toc d'efecte moral clau, però no ha estat així.

Els homes de Jordi Raga sumen la sisena derrota de la temporada. Tot i això, els santcugatencs segueixen a la part alta de la taula lluitant amb el Tordera, el Caldes i el Blanes. El GEiEG és el líder indiscutible del grup B de la Primera Catalana amb 49 punts, 9 més que el conjunt vermell-i-negre. La propera jornada els santcugatencs reben el Girona, equip situat a la zona mitja de la taula.