Derrota inesperada

El PHSC segueix en posicions d'ascens

Hoquei patins

Publicat el 24/mai/09 per Marta Tutusaus

El Patí Hoquei Sant Cugat ha perdut per 4 gols a 5 contra el Tordera. Tot i dominar la major part del partit, els vermell-i-negres s'han relaxat en defensa i han permès la remuntada dels rivals. Els santcugatencs han deixat escapar tres punts clau, però continuen en posicions d'ascens.

Des d'un inici els de Jordi Raga han sortit a la pista marcant el ritme del partit. El bon encert en atac ha permès que s'avancessin per 2 gols al marcador. El Tordera però, abans d'arribar al descans ha marcat el 2 a 1.

A la represa, el conjunt santcugatenc ha continuat amb la mateixa dinàmica i superioritat. Es tractava d'un partit molt important per ambdós conjunts i això s'ha reflectit en el joc i la tensió dels dos equips. Tot i guanyar per 4 a 2 i tenir pràcticament sentenciada la victòria, els vermell-i-negres s'han relaxat en defensa i han permès la remuntada dels visitants. Resultat final: 4 a 5.

El jugador santcugatenc, Pablo Aguarón, creu que van deixar escapar la victòria.

Pablo Aguarón

A la segona part ens hem relaxat i ells han tingut sort i ens han pogut remuntar.

Tot i la derrota, el Patí Hoquei Sant Cugat segueix en posicions d'ascens i pendent del GEiEG, el seu rival directe. La setmana vinent visiten la pista del Manlleu, rival de la zona mitja de la taula.