Pol Carulla, content amb l'inici de temporada del Cerdanyola Club Hoquei

Pol Carulla, en imatge d'arxiu amb el CP Vilafranca

Hoquei patins

Publicat el 18/nov/09 per Ramon Salmurri

El santcugatenc Pol Carulla, jugador del Cerdanyola Club Hoquei de la Primera Divisió Estatal, es mostra satisfet amb l'inici de temporada del seu nou conjunt. Novè a la classificació, els de Cerdanyola compleixen amb l'objectiu marcat, la mitja taula de la classificació.

De moment el Cerdanyola acumula nou punts, amb un balanç de tres victòries i tres derrotes. Uns bons números per aquest nou projecte que, com explica el mateix Carulla, està format per un equip molt jove i amb molt de futur per endavant.

Pol Carulla

Ja sabem que és una lliga molt igualada, però hem jugat bé els nostres partits. Tenim un equip molt nou i molt jove, i el nostre objectiu és estar a la mitja taula.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aquesta és la primera temporada del santcugatenc a Cerdanyola. Aquest estiu va decidir deixar el Vilafranca, equip on ha militat les darreres tres temporades, del qual era el capità i que ara juga a l'OK lliga, a causa dels problemes econòmics del club.

Pol Carulla

El tema de la crisi ha afectat molt el món de l'hoquei. A Vilafranca ens van deixar a deure mitja temporada, i la veritat és que estic molt còmode a Cerdanyola i també molt a prop de casa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Per últim, Carulla s'ha mostrat disposat a finalitzar la seva carrera esportiva al Patí Hoquei Sant Cugat, el club on s'ha format com a jugador.