Objectiu immediat: la permančncia

El Patí Hoquei Sant Cugat té la permančncia a tocar

Hoquei patins

Publicat el 2/abr/10 per Joan Garcia

El Patí Hoquei Sant Cugat masculí afronta el tram decisiu de la temporada per aconseguir la permančncia matemŕtica a Primera Catalana. Els de Jordi Raga hauran de ser forts com a locals i sumar punts com a visitants davant rivals directes si volen mantenir la categoria.

Els jugadors i cos tčcnic del Patí Hoquei Sant Cugat són conscients que no es poden relaxar en el tram final de lliga. Els santcugatencs tenen set punts d'avantatge amb el descens, perň ningú vol refiar-se d'aquesta diferčncia. Les dues últimes jornades han servit perquč l'equip continui evolucionant i ha sumat triomfs importants que obren una escletxa important amb el descens. Els vermell-i-negres afronten el tram decisiu de la temporada amb ganes de finalitzar el més amunt possible a la classificació i aconseguir el més aviat possible la permančncia.

El calendari no afavoreix massa l'equip de Jordi Raga, ja que hauran de visitar les pistes d'altres conjunts que també busquen la permančncia. Per contra, els santcugatencs rebran al PAV-2 de la Rambla del Celler conjunts que opten a l'ascens o que prŕcticament no es juguen res.

El Patí Hoquei Sant Cugat és un equip jove que continua evolucionant i agafant experičncia a la categoria. Si l'equip no té un daltabaix, la permančncia es pot aconseguir d'aquí a poques jornades.

Reportatge PHSC

Escolta aquest reportatge

Your browser doesn’t support HTML5 audio