Mal partit i derrota

Els santcugatencs encaixen una golejada a Roda de Ter

Hoquei patins

Publicat el 17/abr/10 per Pedro Miserachs

El Patí Hoquei Sant Cugat cau golejat per 5 a 1 a la pista del Roda de Ter en la jornada 26 de la Primera Catalana. Els homes de Jordi Raga han fet un partit molt fluix encaixant dos gols molt ràpids en el primer temps. Amb aquesta derrota, els santcugatencs s'apropen a les posicions de descens.

El partit no ha tingut història en cap moment. L'entrenador dels santcugatencs, Jordi Raga, resumeix amb aquesta frase com ha estat el matx.

Jordi Raga

Hem jugat molt malament, hem perdut la bona linia de joc i haurem de treballar per recuperar-la.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









Els santcugatencs han encaixat en el primer temps tres gols arribant al descans amb el resultat en contra de 3 gols a 0. Un resultat que han intentat escurçar en el segon temps posant setge a la porteria dels locals. Uns locals que han aconseguit el 4 a 0 deixant el marcador sentenciat. Tot i el resultat advers, els santcugatencs no han abaixat els braços i han pogut fer el gol de l'honor mitjançant Borja Jiménez. Amb aquest gol, els vermell-i-negres s'han llençat a l'atac intentant la remuntada. Un intent de remuntada que no sols no ha arribat sinó que s'ha traduït amb un cinquè i definitiu gol del Roda de Ter.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, explica les claus de la derrota per 5 gols a 1.

Jordi Raga

Ells juguen bé tot i estar en posicions de descens. S'han avançat ràpid i els hem regalat el tercer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







La propera setmana, el Patí Hoquei Sant Cugat rep el Castellet, setè classificat.