Torner, finalista de la Copa Amèrica

Imatge d'arxiu de Paula Torner

Hoquei patins

Publicat el 27/jun/10 per Mireia Puente

La santcugatenca Paula Torner cau derrotada, juntament amb les seves companyes de la Selecció catalana, per 2 gols a 1 davant l'Argentina en la final de la Copa Amèrica. La gran efectivitat de les argentines ha fet impossible que la santcugatenca i les seves companyes aconseguissin la primera Copa Amèrica.

Les catalanes encaraven avui la segona final consecutiva i, altra vegada, han vist com la copa, l'aixecava el rival. L'Argentina ha sortit al terreny de joc amb una gran efectivitat en totes les seves línies. Al descans el resultat era 1 a 0.
A la represa les sud-americanes han marcat el segon gol, i minuts després el combinat català retallava distàncies. A partir d'aquí l'atac de Torner i les seves companyes ha estat insistent, però no han tingut la suficient sort per empatar el marcador i forçar la pròrroga. Al final 2 a 0.
La Copa Amèrica, que s'ha celebrat a Vic, ha vist un combinat català que ho ha donat tot fins a última hora.