El benjamí A del PHSC campió del Torneig Internacional

El benjamí A ha estat el vencedor d'aquest 1er Torneig Internacional

Hoquei patins

Publicat el 10/jul/10 per Pedro Miserachs

L'equip benjamí A del Patí Hoquei Sant Cugat es proclama campió del 1er Torneig Internacional del club. A banda dels campions, dos equips més del club, el benjamí B i C, han participat en el torneig en un cartell que han completat el Ripollet, OKestiu! Team i l'ERG Iserlohn alemany.

Tot i la calor, moltes han estat les persones que s'han apropat al PAV-2 de la Rambla del Celler per viure aquest 1er Torneig Internacional en categoria benjamí organitzat pel Patí Hoquei Sant Cugat. Els vermell-i-negres han presentat tres conjunts, en un torneig on ha destacat la presència del conjunt alemany de l'Iserlohn.

A banda de la victòria del benjamí A, el benjamí C ha estat segon, el Ripollet tercer, l'Iserlohn quart, el benjamí B santcugatenc cinquè, i el conjunt sorgit del campus del Patí Hoquei Sant Cugat, l'OKestiu! Team sisè i últim.

El vicepresident del Patí Hoquei Sant Cugat, Carles Pinto, molt content de com ha funcionat aquesta primera edició del Torneig Internacional.

Carles Pinto

Força bé i la veritat és que hi ha hagut molt de public i un bon nivell d'hoquei. Els alemanys han vingut amb moltes ganes i s'ho han passat molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Un torneig que és una prolongació del Ciutat de Sant Cugat celebrat fa unes setmanes.