Oportunitat per consolidar el lideratge

El PHSC vol augmentar la diferència de punts amb el segon classificat

Hoquei patins

Publicat el 17/nov/10 per Carlos Catalan

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat disputa aquesta nit el partit ajornat de Primera Catalana contra el Cassanenc, que visita el Pav-2. Els vermell-i-negres se situen com a líders en solitari de la categoria, a un punt del segon classificat i amb un partit menys que els seus perseguidors.

Els santcugatencs afronten el matx d'aquesta nit com una oportunitat per distanciar-se dels perseguidors i consolidar-se com a líders. El PHSC ha sumat punts en totes les jornades, aconseguint set victòries i un empat. Els vermell-i-negres sumen 22 punts en vuit partits i el segon classificat, el Vic B, suma 21 punts amb un partit més. D'altra banda, el rival dels vermell-i-negres, el Cassanenc, se situa avantpenúltim a la taula. L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, assegura que els santcugatencs estan mentalitzats per aconseguir la victòria.

Jordi Raga

No hem perdut cap partit. En teoria, hauríem de guanyar, però tots els partits s'han de jugar i estem molt mentalitzats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'entrenador vermell-i-negre també ha explicat a Cugat.cat com pot afectar al seu joc el nou parquet del Pav-2.

Jordi Raga

La pista està bastant bé. Hem entrenat, rellisca una mica, però nosaltres estem acostumats i creiem que ens anirà bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El partit es disputarà a tres quarts de deu al Pav-2 de la rambla del Celler. Serà el primer partit oficial un cop finalitzades les reparacions de la pista santcugatenca.