Nou triomf i més líders

El Patí Hoquei Sant Cugat masculí segueix líder

Hoquei patins

Publicat el 18/nov/10 per Joan Garcia

El Patí Hoquei Sant Cugat masculí guanya (4-1) el Cassanenc i suma la vuitena victòria de la temporada. Els santcugatencs són líders de la Primera Catalana amb quatre punts d'avantatge respecte el segon classificat, el Vic B. Els de Jordi Raga juguen divendres com a locals davant el Sentmenat, setè classificat.

Continua la bona ratxa i el bon joc del Patí Hoquei Sant Cugat. Els santcugatencs no han tingut massa oposició davant un Cassanenc, avantpenúltim, i que només ha guanyat dos partits en el que va de temporada. Borja Jiménez en dues ocasions i Marco Aguarón i Miki Soler han estat els golejadors.

El jugador del Patí Hoquei Sant Cugat Pol Carulla comenta les sensacions després de la victòria.

Pol Carulla

Ha estat un partit estrany per ser entre setmana. Però l'important era guanyar i estem contents del resultat i de la temporada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els de Jordi Raga són líders amb 25 punts i amb un avantatge de quatre sobre el seu immediat perseguidor, el Vic B. Després de guanyar aquest partit prèviament ajornat, els vermell-i-negres juguen divendres la desena jornada de lliga i ho faran com a locals rebent el Sentmenat, setè classificat. El matx serà a tres quarts de deu del vespre.