Derrota a la pista d'un rival directe

Hoquei patins

Publicat el 19/nov/10 per Carlos Catalan

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat cau derrotat a la pista del Bigues i Riells amb una contundent derrota (9-1), en el partit ajornat corresponent a la segona jornada de l'OK Lliga. El conjunt rival aconsegueix la primera victòria de la temporada davant les santcugatenques que no han sumat cap punt en les tres primeres jornades de lliga. L'entrenador de les vermell-i-negres, Jordi Raga, assegura que han llençat el partit en els primers deu minuts.

Les santcugatenques han sortit a la pista d'un equip de la zona baixa de la taula molt relaxades i han encaixat tres gols en els primers minuts de partit. Minuts més tard, el quart gol, l'expulsió del delegat vermell-i-negre i la lesió de la portera titular santcugatenca han sentenciat el matx. L'únic gol de les de Jordi Raga ha estat obra de Maria Rosa Tamburini amb un cinc a zero en contra. A la segona meitat del matx les rivals han augmentat la diferència en el marcador.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, reconeix el mal inici en els primers minuts de partit i afirma que han de millorar ja que 'encara queda molta lliga'.

Jordi Raga

Hem llançat el partit en els primers deu minuts contra un rival directe. Ens hem de refer i encara queda molta lliga.

La propera jornada de l'OK Lliga femenina que disputaran les vermell-i-negres és dijous de la setmana vinent a la pista d'un dels millors classificats de la categoria, el Vilanova.