Segon empat de la temporada a casa

Imatge d'arxiu

Hoquei patins

Publicat el 3/feb/11 per Joan Garcia

El Patí Hoquei Sant Cugat masculí empata (1-1) davant el Shum Maçanet B en partit avançat de la 18a jornada de Primera Catalana. Els santcugatencs desaprofiten moltes ocasions de gol davant un equip que s'ha defensat durant tot el partit. Els vermell-i-negres continuen liderant el grup amb 47 punts, amb un avantatge de cinc sobre el segon classificat, el Bigues i Riells que té un partit menys.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat havia alertat del perill del Shum Maçanet B. Els visitants, onzè classificat, ha sumat un punt de la seva visita a la pista santcugatenca. Els vermell-i-negres han dominat tot el matx amb moltes ocasions, però no han estat efectius de cara a porteria. Els santcugatencs han acabat la primera meitat amb (1-0). A la represa, els de Jordi Raga han desaprofitat diferents oportunitats i el Shum Maçanet ha empatat. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, creu que la poca efectivitat de cara a porteria ha estat clau per no sumar un nova victòria.

Jordi Raga

No hem estat encertats de cara a porteria i el resultat just podia haver sigut de 6 a 1.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




És el primer cop durant la temporada que el Patí Hoquei Sant Cugat deixen escapar dos punts del Pav-2 de la rambla del Celler. Els vermell-i-negres han sumat tots els punts com a locals fins aquest dimecres quan s'han hagut de conformat amb un empat a un gol. Els santcugatencs continuen líders amb cinc punts d'avantatge respecte el segon, el Bigues, i vuit amb el Vic B, tot i que aquests dos equips encara han de disputar la jornada del cap de setmana.