Raga: 'Era important recuperar la confiança'

Hoquei patins

Publicat el 26/feb/11 per Axel Camarasa

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) derrota el Ripoll (1-4) en un partit que ha quedat sentenciat a la segona part. La delicada situació dels locals a la classificació ha fet que sortissin a per totes, però els santcugatencs s'han mostrat superiors i han acabat guanyant.

Després de la dolora derrota la jornada passada contra un rival directe com el Vic B (0-3), els vermell-i-negres han recuperat les bones sensacions i s'han desfet del Ripoll sense complicacions (1-4). Un primer temps igualat per la intensitat dels locals ha donat pas a una segona part dominada de cap a peus pel PHSC, que no ha donat opció a la sorpresa. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, destaca la importància de tornar a guanyar.

Jordi Raga

Després d'aquests partits que portàvem sense sumar punts era important guanyar i recuperar la confiança.

No se sap si es podrà jugar el partit de la setmana contra el Taradell, atès que l'Ajuntament utilitzarà el pavelló per a la celebració de la festa de Carnestoltes.