Una falta rigurosa en el darrer minut condemna el PHSC

Imatge d'arxiu del PHSC

Hoquei patins

Publicat el 10/abr/11 per Pedro Miserachs

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) perd (5-4) a la pista del Sentmenat en un matx marcat per la igualtat i on els locals aconsegueixen el gol de la victòria a falta de deu segons pel final. Tot i la derrota els santcugatencs continuen al capdavant de la classificació gràcies al coixí de punts que tenen respecte els rivals.

Els santcugatencs han donat la cara en tot moment i han estat per davant en el marcador en varies fases d'un partit marcat per les alternatives constants en el joc i en el lluminós. El primer temps ha finalitzat amb empat a dos gols després que els santcugatencs hagin tingut un avantatge de 0 a 2. En el segon, de nou alternatives constants en el marcador i una jugada clau amb empat a quatre quan els locals han disposat d'una falta que han transformat deixant el resultat final en 5 a 4. Marco Aguarón en dues ocasions, Pol Carulla i Pablo Soler han estat els golejadors vermell-i-negres.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, comenta la jugada clau del partit.

Jordi Raga

A l'últim minut amb empat a quatre i ells en inferioritat ens han pitat la cinquena falta. Potser no ho era però han aconseguit el gol.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La propera setmana els santcugatencs reben el Caldes, sisè classificat al grup B de la Primera Catalana.