Compleixen el tràmit i ja pensen en el Bigues i Riells

Hoquei patins

Publicat el 14/mai/11 per Axel Camarasa

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) guanya a la pista del Manlleu (2-5) i manté intactes les opcions de proclamar-se campió de lliga i assolir l'ascens a Primera Nacional. Els santcugatencs sentencien amb quatre gols a la segona part i continuen amb pas ferm en el lideratge. El següent partit contra el Bigues i Riells pot decidir la lliga.

El PHSC ha superat un nou obstacle i ha sumat els tres punts a la pista del Manlleu. Els vermell-i.negres han mantingut el gol d'avantatge durant gairebé tot el primer temps, però un penal transformat pels locals ha deixat l'empat a u en el marcador al descans. A la represa, els santcugatencs s'han avançat novament ben aviat i ja no han deixat escapar la victòria. Els vermell-i-negres s'enfronten la jornada vinent al segon classificat, el Bigues i Riells. Un triomf els asseguraria pràcticament el títol de lliga a dos partits pel final. El tècnic del PHSC, Jordi Raga, afirma que l'equip està molt 'conscienciat' per guanyar i reconeix que el tram final de competició s'està fent llarg.

Jordi Raga

Tenim moltes ganes. Tothom està molt conscienciat i espero que guanyem i pugem ja perquè s'està fent molt llarg.

El partit entre el PHSC i el Bigues i Riells es disputarà dissabte a les vuit del vespre al Pav-2 de la rambla del Celler.