Pablo Aguarón disputarà el Mundial sub 20

Imatge d'arxiu de Pablo Aguarón

Hoquei patins

Publicat el 2/ago/11 per Pedro Miserachs

El santcugatenc Pablo Aguarón ha estat convocat amb la selecció espanyola per la fase final del Mundial sub 20 que es disputarà al setembre a Portugal. El combinat estatal és l'actual campió del món i va ser bronze a l'Europeu disputat l'any passat.

Ja fa tres setmanes que Aguarón i els seus companys van començar la preparació i a partir d'ara s'entrenaran els cinc dies de la setmana per preparar-se pel Mundial sus 20 que de l'11 al 17 de setembre es disputarà a la ciutat portuguesa de Barcelos.
El combinat estatal està entre els favorits per assolir la victòria final tot i que Pablo Aguarón considera que Portugal, actual campiona d'Europa i subcampiona del món, és la principal favorita al jugar com a local.

Pablo Aguaron

Argentina, Xile, Alemanya i sobretot Portugal, que està molt forta i amb ganes, són els favorits. Però som els campions i anem a defensar el títol aconseguit a Bassano (2009).

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aguarón i els seus companys han estat enquadrats en el mateix grup que Colombia i Suïssa, dues seleccions a priori més febles però que segur no posaran les coses fàcils als homes de Josep Ordeig.