El Patí Hoquei Sant Cugat organitza una estada a Newcastle durant l'estiu

Imatge d'arxiu

Hoquei patins

Publicat el 5/abr/12 per Arantxa Fernández

El Patí Hoquei Sant Cugat presenta l'Internacional Summer Camp, una iniciativa que vol incentivar l'aprenentatge de l'anglès i les relacions amb joves d'altres països a través de la pràctica de l'hoquei. Els organitzadors han triat Newcastle perquè tenen contactes amb un dels clubs de la ciutat.

L'activitat, adreçada a joves d'entre 12 i 17 anys, es desenvoluparà a Newcastle entre el 9 i el 22 de juliol. Durant el dia, els participants dedicaran el mateix temps, tres hores, a la millora de la tècnica de l'hoquei i a classes d'anglès. Durant els caps de setmana hi ha programats dos viatges, un a Edimburg i un altre a Sunderland. Un dels organitzadors, Ramon Gascón, explica d'on va sorgir la idea.

Ramon Gascon

Un excompany meu que ara juga a hoquei a Anglaterra va tenir la idea de crear un campus per unir gent dels dos països.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Segons Gascón, l'objectiu prioritari és que els inscrits al campus puguin millorar l'anglès tot jugant a hoquei amb jugadors anglesos. La residència i les classes d'anglès estaran situades al campus de la universitat de Northumbria, al centre de Newcastle i, a 20 minuts d'allà, les pistes d'hoquei. Els monitors que formen part del projecte tenen una àmplia experiència a l'OK lliga. També hi col·laboraran jugadors anglesos internacionals del Middlesbrough Roller Hockey, equip vigent campió de la Premier League Anglesa.

S'han ofertat un màxim de 25 places i el preu és de 1.900 euros encara que s'haurà de pagar el 30% en el moment de l'inscripció. La resta s'haurà d'abonar abans del 30 de juny. Els interessats tindran temps d'inscriure's fins la primera setmana del mateix mes.