El Patí Hoquei Sant Cugat fa els deures i venç el Juneda

Hoquei patins

Publicat el 5/mai/12 per Pedro Miserachs

El Patí Hoquei Sant Cugat guanya (7-3) el Juneda a la 28a jornada de Lliga Catalana. Els santcugatencs s'han imposat en un partit jugat amb molta intensitat contra un Juneda que es jugava el descens. Amb la victòria els vermell-i-negres es sitúen colíders amb el FC Barcelona B i superen a un Arenys de Munt que empata i se situa dos punts per sota.

L'equip santcugatenc s'ha trobat davant un Juneda que es juga la permanència. Els santcugatencs s'han avançat ràpidament amb un gol de Borja Jiménez que ha anotat un hat trick i ha estat molt actiu durant tot el matx. En el primer temps el Patí Hoquei Sant Cugat ha imposat el seu joc i ha tingut ocasions per marxar al descans amb un marcador més ampli, però han estat els visitants els que han fet l'empat i s'ha arribat a la mitja part amb 1 a 1 al lluminós.

En el segon temps, el partit ha començat amb un ritme molt alt i en set minuts s'han fet quatre gols, dos per equip. Marco Aguarón i Pablo Soler han estat els golejadors santcugatencs. Un empat a tres que no servia a cap dels dos equips que necessitaven la victòria pels seus respectius objectius. Els santcugatencs han posat una marxa més i primer Eloi Gascón i de nou Borja Jiménez han tornat a posar els vermell-i-negres per davant. El cinquè gol ha fet minvar la intensitat del matx i els visitants han baixat una mica els braços veient que el partit es posava molt complicat. Amb la relaxació final, de nou Borja Jiménez i Marco Aguarón han anotat dos gols més deixant el marcador final en 7 a 3 pels santcugatencs.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, espera que els rivals punxin mentre continuen guanyant els partits que els hi resten.

Jordi Raga

Nosaltres intentarem continuany guanyant i esperant que els rivals punxin.

La següent setmana el Patí Hoquei Sant Cugat rep el Vic B. Els santcugatencs ara per ara tenen 64 punts i superen l'Arenys de Munt que ha empatat (3-3) a casa contra el GEIEG B i empaten amb el FC Barcelona B que ha suspès el seu partit contra el Cerdanyola per falta de jugadors.