El júnior del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd la final de la Copa Federació contra el CE Vendrell

El júnior A del Patí Hoquei Club Sant Cugat no ha pogut endur-se el títol

Hoquei patins

Publicat el 26/mai/12 per Dani Aguilà

El junior A del Patí Hoquei Club Sant Cugat es queda a un pas del títol i perd la final de la Copa Federació contra el CE Vendrell (6-5). Els amfitrions del torneig han anotat el gol de la victòria a 20 segons per al final després de disputar una pròrroga. De la seva banda, el junior B del club santcugatenc, que també participava en aquesta final a quatre, han quedat en quarta posició.

Després d'una bona semifinal, en què els vermell-i-negres han superat el CP Vilanova (2-4), els nois de Robert Rué no han pogut amb la pressió dels locals i han sucumbit als vendrellencs. El resultat ha anat presentant alternatives amb avantatges per tots dos conjunts, i s'ha arribat al final del temps reglamentari amb empat (5-5). A la pròrroga, la igualtat s'ha mantingut i només a 20 segons per a l'acabament els del Baix Penedès han fet el gol de la victòria, enduent-se el triomf i el títol.

De la seva banda, el junior B del club santcugatenc no ha passat de les semifinals i ha caigut contra els vendrellencs, i al tercer i quart lloc tampoc ha pogut superar el CP Vilanova acabant el campionat en quarta posició.