Raga (PHSC): 'Amb aquests tres reforços tenim equip per intentar pujar a l'OK Lliga'

Hoquei patins

Publicat el 12/jun/12 per Jordi Foix

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha presentat aquest dilluns els tres nous reforços per a la temporada vinent, Pablo Aguarón, Brandon Carrara i Roger Riba, curs en què l'entitat santcugatenca militarà per primera vegada a Primera Divisió. Tots tres jugadors arriben al conjunt vermell-i-negre provinents del Vilafranca, que aquest any ha finalitzat la Primera Divisió en setena posició. Amb aquests fitxatges el club pretèn lluitar per accedir a la màxima categoria estatal, l'OK Lliga.

Tres reforços de luxe per al Patí Hoquei Club Sant Cugat que per primera vegada en la seva història jugarà a Primera Divisió, segona màxima categoria estatal. Amb els reforços d'Aguarón, Carrara, tots dos formats a l'entitat santcugatenca, i Riba, els santcugatencs donen per tancada la plantilla de la temporada vinent amb l'única baixa de Francesc Colomer, que torna a l'Arenys de Munt. I és que amb aquestes tres incorporacions el Patí Hoquei Sant Cugat no es marca límits, i, tal com explica l'entrenador vermell-i-negre, Jordi Raga, volen lliutar per ascendir a l'OK Lliga.

Jordi Raga

Tenim una base forta, i són tres incorporacions molt importants, crec que tenim equip per intentar estar en places d'ascens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Pel que fa a Pablo Aguarón, que tenia ofertes per jugar a l'OK Lliga, arriba al Patí Hoquei Club Sant Cugat després de tres anys fora, un al Club Patí Sitges i dos al Club Patí Vilafranca. Aquesta darrera temporada ha marcat un total de 24 gols. En la mateixa línia que el seu tècnic, Aguarón es mostra ambiciós de cara a la campanya que ve.

Pablo Aguarón

Molt content, sempre és bonic tornar a casa, sabem que és una categoria difícil però d'allà la diversió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'altre vell conegut és Brandon Carrara, que torna a casa després de vuit anys. Com Aguarón, ha jugat tres temporades a Primera Divisió, una amb el Sitges i dos amb el Vilafranca. Carrara creu que tots tres jugadors poden aportar la seva experiència en aquesta categoria nova per al Patí Hoquei Sant Cugat.

Brandon Carrara

A nivell col·lectiu sempre cal mirar el més amunt possible, i a nivell personal anar millorant poc a poc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El tercer reforç és Roger Riba, amb experiència a Primera Divisió i l'OK Lliga. Aquesta serà la seva primera temporada com a vermell-i-negre, i és que el seu motiu per vindre a Sant Cugat ha estat la seva bona relació amb la plantilla santcugatenca.

Roger Riba

Podem aportar companyerisme, el grup en el vestuari, i també podem aportar experiència en una categoria difícil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'acte també ha servit per presentar la 21a edició del Ciutat de Sant Cugat, que es disputarà aquest cap de setmana, i presentar la festa del club com a cloenda de la temporada, que tindrà lloc aquest divendres.