El Rugby Sant Cugat presenta els equips, pendent de la il·luminació del camp gran

Més de 400 jugadors i jugadores intregren la nova temporada del club santcugatenc

Rugbi

Publicat el 22/oct/22 per Joan Garcia

El Club Rugby Sant Cugat ha presentat els 18 equips que integren l'entitat per a la nova temporada 2022-2023 amb més de 400 jugadors i jugadores aquest dissabte a la ZEM de la Guinardera. El president del club, Miquel Pelayo, ha agraït a les famílies, als clubs catalans de rugbi i a les escoles 'la paciència per entendre la situació amb un camp inutilitzat per les obres que s'han allargat i que ara mateix no disposa d'il·luminació'. Pelayo ha mostrat el seu malestar amb l'Ajuntament 'amb explicacions difícils d'entendre i cercant nosaltres solucions a la problemàtica sense cap ajuda'.

El Rugby Sant Cugat ha fet la presentació dels seus equips al camp 1 de la ZEM de la Guinardera perquè el número 2 està en obres després de gairebé tres mesos pel retard en el subministrament de material. Aquest fet ha comportat que tots els equips del club s'hagin hagut d'entrenar al camp 1 i d'altres hagin marxat a jugar partits oficials a Sitges o Cornellà com és el cas dels dos sèniors, masculí i femení, que competeixen a categoria estatal.

Aquest dilluns els equips ja podran tornar a entrenar-se al camp 2 perquè les obres de les pistes d'atletisme ja estaran finalitzades, però encara no està el 100% operatiu perquè no disposa d'il·luminació. El darrer robatori de cablejat ha deixat aquest camp a les fosques.

El president del Rugby Sant Cugat, Miquel Pelayo, ha ressaltat que tot el patiment amb l'entrega de les obres al camp número dos "ens fa més forts com a club".

El club santcugatenc ha viscut una matinal plena d'emocions i amb diferents reconeixements. L'acte s'ha iniciat amb la presentació dels diferents integrants de la junta directiva i també dels delegats dels 18 conjunts. El moment més esperat ha arribat amb la desfilada dels diferents equips. Inici amb el sub 6 que són els que comencen el seu aprenentatge en el món del rugbi i fins arribar a l'equip de veterans. Tots els conjunts s'han fet les fotografies entre pals i amb molta il·lusió per a la nova temporada.

L'acte també s'ha tenyit de valors amb la campanya 'el meu company' on cada jugador o jugadora de l'escola cerca un referent més gran que ell. Una mena d'apadrinament i seguiment que s'inicia amb la presentació i que té continuïtat en entrenaments i partits. Una manera d'enfortir el vincle de club entre els seus integrants.

Per acabar, la tradicional foto de família per posar punt final a l'acte i obrir una nova temporada. La tinent d'alcaldia de Comerç, Elena Vila, el portaveu i regidor de Cs, Aldo Ciprián, l'alcaldable de Junts per Sant Cugat, Josep Maria Vallès, i els regidors de Junts Albert Salarich i Eloi Rovira.







DECLARACIONS

Miquel Pelayo

Com a club serem més forts després d'estar tres mesos en aquest camp. Ningú s'ha preocupat de nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio