Que molta gent marxava de vacances no s’ha notat aquest divendres festiu al funeral de Pep Blanes. Mig miler de persones ha omplert l’església del Monestir per dir adéu a l’artista i gastrònom, fill predilecte de Sant Cugat, que tantes vegades va dibuixar els capitells del Claustre del Monestir. Família, coneguts, amics i santcugatencs de […]
La creadora del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ha visitat l’espai de gastronomia amb una proposta estiuenca per a tots els gustos. L’oferta de Soto va des del refrescant gaspatxo de cireres, anxoves i parmesà fins a l’smoothie de taronja, plàtan, maduixes i iogurt passant per l’amanida piamontesa. Però les propostes també inclouen un parell d’activitats […]
El gerent del grup Kistune, Marc Serrés, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica de Kimuho, un nou establiment santcugatenc situat al carrer Major, 5. Kitsune destaca per una proposta culinària asiàtica on abunden plats tradicionals xinesos que es treballen amb un producte de qualitat. Les receptes de Kimuho […]
La sòcia del restaurant La Jarana Conchita Fernández i el cuiner del mateix establiment Rolling Robles han visitat la secció ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica d’aquest espai situat al passeig de Francesc Macià, 38. Fernández ha definit la seva cuina amb el caràcter andalús, tot i que no tanca cap […]
El propietari de l’espai Somewhere Cafè, Pau Fernández, ha visitat l”Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica del seu establiment del carrer de Sant Antoni, 56 des de fa 4 anys. Segons Fernández, Somewhere Cafè és un espai diferent, dedicat a tots els àpats del dia: esmorzars de tipus brunch (de forquilla […]
Les propietàries dels establiments Coques i panadons Montse, Roser Solé i Montse Ginel, han visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la seva oferta gastronòmica. La família terrassenca té dues botigues a Terrassa i una a Sant Cugat, aquesta última va obrir portes al gener, a l’avinguda de Francesc Macià, 20. Una de […]
L'Ecollita, l'espai on trobaràs productes frescos, ecològics i de proximitat al centre de Sant Cugat
L’espai de gastronomia rep la visita d’Ester Iglesias, dependenta de la Fruiteria Ecollita del carrer Major, 8 per parlar de les fruites, verdures i hortalisses ecològiques que podem trobar a l’establiment. L’Ecollita vol donar a conèixer als seus clients què és el cultiu ecològic i de proximitat. Molts dels pagesos que proveeixen l’Ecollita són de […]
Els licors i les begudes espirituoses han protagonitzat aquest dilluns l’espai ‘Amb molt de gust’. El santcugatenc Joan Carbó ens ha presentat el seu últim projecte, Rajolí, una companyia artesana de licors amb arrels locals que ja ha començat a comercializar el seu producte. Carbó ens ha parlat del mètode d’elaboració, destil·lat en alambí de […]
Els aparadors de les pastisseries de Sant Cugat comencen a omplir-se de mones i figures de xocolat a pocs dies de la celebració de dilluns de Pasqua. Aquest dilluns a l’espai ‘Amb molt de gust’, la propietària de la pastisseria Petritxol (carrer Plana de l’Hospital, 11), Kety Ramos, ha visitat el magazín per parlar-nos dels […]
El gerent i propietari del restaurant pizzeria Lago di Garda, Giorgio Tonola, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica del seu establiment, situat a l’Avinguda Alcalde Ramón Escayola, 41 de Valldoreix des de fa 10 anys. Lago di Garda destaca per una oferta de fins a 30 tipus de […]
L’experta en nutrició Míriam Salinas ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per fer-nos reflexionar sobre què mengem i com ens fan sentir els aliments que ingerim. En un context d’alimentació saludable, Salinas ha parlat del paper que juga la ment en el procés alimentari, l’adquisició d’hàbits positius dividits en minicicles i l’eliminació de les […]
Descobrim que els sabors no estan renyits amb les restriccions de la Quaresma a l''Amb molt de gust'
Acabats d’entrar a la Quaresma és hora d’aprendre unes quantes receptes fàcils i variades per cuinar els divendres, dia en què antigament no es permetia menjar carn. Acompanyats del propietari de l’establiment de menjars preparats i rostisseria ‘Cap a casa’, Oriol Garcia, hem conegut propostes diferents amb els ingredients de sempre. D’entre els plats destacats […]

