Podcast
Boris Fernández, propietari i xef del nou restaurant santcugatenc Author Boris, ha visitat la secció ‘Amb molt de gust’ per explicar quines són les propostes gastronòmiques que s’ofereixen al seu establiment. Fernández ha definit el restaurant com un espai dedicat a la cuina de base tradicional i ha destacat, a més, la influència asturiana en […]
Podcast
El fundador de l’aplicació per a mòbil ‘Friends y Food’, Álvaro Arroyo, ha explicat a l’espai ‘Amb molt de gust’ la seva proposta gastronòmica virtual. ‘Friends y Food’ és una xarxa social on es pot posar en comú opinions sobre restaurants. El tret diferencial d’aquest producte rau en la capacitat de recomanació de restaurants visitats […]
Podcast
El nou restaurant santcugatenc VdGust ha estat el primer establiment que visita la secció ‘Amb molt de gust’ aquesta temporada. El seu propietari, Oriol Gràcia, ha explicat quines són les propostes gastronòmiques que s’ofereixen i ha valorat molt positivament la resposta dels clients en els dos primers mesos de funcionament. A més dels productes ibèrics […]
Podcast
El tomàquet Mandó de Collserola és una varietat que es produeix al Parc Natural i que es caracteritza per ser gran i saborós. Per conèixer els detalls d’aquest producte de proximitat l”Amb molt de gust’ conversa amb el pagès de Can Domènech, Pep Domènech i el copropietari de l’establiment Ecollita (C/ Major,8) Roger López.
Podcast
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ proposa algunes receptes per a aquest estiu. La responsable del blog ‘Cuinetes’, Siliva Soto, visita el magazín amb un recull de propostes refrescants i fàcils d’elaborar com, per exemple, un gaspatxo amb llagostins, un tàrtar de mango amb alvocat i salmó fumat i uns canelons d’albergínia amb salsa […]
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ repassa algunes receptes d’arrossos amb el cuiner a domicili de Health and cook i col·laborador del mercat de Torreblanca, Josep Lluís Catalina. El xef ha compartit els secrets per fer una bona paella i ha explicat la base per cuinar un bon risotto i l’arròs amb llet.
Podcast
El gerent d’El Trono del Jamón, Jordi Lloret, ha patentat un snack de productes de porc ibèric i formatge curat. Lloret ha destacat que el producte neix de la necessitat de consumir un producte sa i de qualitat entre hores per fer passar la gana. La intenció és comercialitzar-lo, pròximament, al seu establiment, supermercats, àrees […]
Podcast
L’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ vol conèixer què es cou a la cuina del Foodies amb el seu gerent, Julen Blanco. El restaurant valldoreixenc destaca per oferir una carta amb plats casolans que varien cada mes. Blanco ha parlat de les propostes que més triomfen com les croquetes de pollastre a l’ast, l’amanida chicken […]
Podcast
L”Amb molt de gust’, l’espai de gastronomia del magazín, repassa alguns dels blogs dedicats al món de la cuina. Cuina generosa i la seva particular recepta de cigrons al pesto i les recomanacions de La cuina de la Dolors per fer quinoa són els protagonistes de la secció.
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ d’aquest dilluns s’apropa als fogons de la cuina de L’Argentí amb el seu xef, Alejandro Pérez. El convidat ha fet un repàs de l’extensa varietat d’empanades que ofereixen i d’altres plats de la carta com les coques, les minihamburgueses i els alfajors de maicena, les postres més conegudes de la […]
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ s’interessa per l’única proposta vegana de Sant Cugat. El magazín conversa amb la xef i gerent de Mumbal, Verónica Villarreal, que ha fet un repàs de la carta, els ingredients que utilitza i l’elaboració dels plats. Villareal destaca que una de les propostes amb més èxit és l’hamburgesa de llenties […]
Podcast
El responsable del restaurant Versió Original, David Ramírez, conversa amb l’espai ‘Amb molt de gust’ per descobrir-nos la seva proposta gastronòmica. Ramírez ha parlat dels plats més populars de la carta com la seva amanida Cèsar, les patates manses i l’hamburguesa Versió Original XXL. El gerent del Versió Original també ha fet un balanç positiu […]