Els responsables de la fleca [0% Gluten] a Sant Cugat , Jordi Relat i Jordi Guix, han visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica de l’establiment obert encara no fa un mes al carrer Major, 25. [0% Gluten], s’emmarca en la franquícia catalana del mateix nom, es defineix com una […]
Els propietaris del restaurant Les Voltes, Xavi Llorens i Vanessa Borràs, han visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica del seu establiment, amb nova ubicació des de fa 2 mesos al carrer Sant Bartomeu. Les Voltes, que fins fa poc podíem trobar al carrer Major, ofereix una cuina de mercat […]
Un dels propietaris del restaurant Can Gula, Nacho Núñez, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica del seu establiment, que va obrir les portes a Sant Cugat fa gairebé dos anys. Can Gula, situat al complex del Mercantic, ofereix una cuina de temporada amb tocs internacionals i productes de […]
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ ha convidat Green Bee, un nou restaurant a Sant Cugat, dedicat a la cuina saludable. Mireia Vargas i Atila Sims, socis i propietaris de l’establiment, han visitat el magazín per descobrir-nos l’extensa oferta gastronòmica que proposen. Vargas i Sims han destacat la seva aposta per una cuina vegana, […]
Les impulsores de Sushi&Cake, Lluïsa Muñoz i Gemma Mimoso, visiten l’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’. Muñoz i Mimoso han fusionat la cuina japonesa i la rebosteria nord-americana amb propostes que van des dels makis, els niguiris i les gyozes fins a cupcakes i pastissos. Sushi&Cake ofereix receptes tradicionals però també s’hi poden trobar […]
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ ha deixat enrere els tiberis de Nadal i ha començat el 2018 parlant de sucs i batuts 100% naturals que barregen fruita i verdura. Aquesta beguda, també coneguda com a ‘sucs verds’, aporten una gran quantitat de vitamines i nutrients per millorar el nostre benestar físic. El gerent […]
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ ha fet un recorregut per alguns dels productes més venuts per Nadal. Els torrons de rovell d’ou i de crema cremada són els protagonistes de les nostres taules, i les figues, les prunes i la fruita deshidratada es fan un lloc entre el receptari nadalenc. N’hem parlat al […]
La creadora del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ha visitat l’espai de gastronomia amb un menú nadalenc que fuig dels típics plats per aquestes dates. El menú de Nadal proposat per Silvia Soto Primer plat Amanida de salmó fumat i tomàquet amb crema d’alvocats Segon plat Canelons de bolets, foie i confit d’ànec amb falsa beixamel […]
El responsable del restaurant La Madeleine Cycling Bistro, Víctor Señor, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica de l’establiment que va obrir les portes a Sant Cugat fa un any. Señor ha posat sobre la taula la nova carta que ofereix el restaurant i la filosofia de treballar el […]
La responsable de l’empresa de catering Teca Sàbat, Maria López, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar de l’oferta que ofereixen per aquest Nadal. López ha explicat que l’objectiu d’un catering per aquestes dates consisteix en no perdre la tradició dels plats nadalencs com l’escudella del dia de Nadal o els canalons de […]
Kety Ramos, propietària del forn ‘Petritxol’, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar dels productes típics de la castanyada, els panellets i els moniatos. Ramos ha destacat que els preus s’han mantingut tot i l’elevat preu dels pinyons i és optimista en la previsió de vendes. Al ‘Petritxol’ també hi caben propostes innovadores […]
Receptes, tècniques i consells per a gaudir dels bolets, a l'espai de gastronomia 'Amb molt de gust'
El xef de l’empresa Health & Cook, Josep Lluís Catalina, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ amb consells bàsics per a cuinar i conservar els bolets. Secs o en conserva, Catalina ha fet un repàs de les tècniques que podem fer servir per allargar la temporada boletaire a la nostra cuina i poder gaudir, […]

