El mestre xocolater de Chocolat Factory, Jordi Farrés, ens acompanya a l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar de mones de Pasqua. Ferrés ha fet un repàs de les figures que s’han posat de moda enguany.
El gerent i propietari d’El Mesón, Xavier Vendrell, visita l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar d’aquest mític establiment de Sant Cugat. La carta d’El Mesón té més d’un centenar de propostes, entre plats i tapes, i un menú de dilluns a diumenge. El Mesón aposta per la cuina tradicional, que, com destaca Vendrell, és […]
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ segueix amb el seu recull de receptes de Quaresma. Aquest dilluns les àvies Maribel Huesca i Paquita Beser visiten el magazín per explicar-nos en detall plats típics com els bunyols de bacallà, les torrades de Santa Teresa, el bacallà a la llauna i el bacallà amb patates.
L’espai ‘Amb molt de gust’ d’aquest dilluns conversa amb Ferran Villaseñor, diplomat per l’Escola Hofmann per actualitzar algunes receptes de la cuina de sempre. L’ingredient protagonista de l’espai ha estat el bacallà i les maneres de cuinar-lo.
La responsable del Bloc Cuinetes, Silvia Soto, visita l’espai ‘Amb molt de gust’ amb un menú especial de Quaresma. Soto ha arribat amb tres propostes molt diferents: bacallà confitat en oli d’oliva amb crema de patates i carxofes fregides, gotets de bacallà amb pebrots del piquillo i pipes caramel·litzades i bunyols de Quaresma.
L’espai ‘Amb molt de gust’ d’aquest dilluns s’endinsa a la cuina mexicana del Mex Calli. La propietària i xef del restaurant, Paulina Igual, visita el magazín per parlar de la seva proposta culinària. Igual reivindica la importància de portar els sabors del seu país amb una carta on podrem trobar ceviche de verdures, ‘chicarrón’ de […]
L’espai ‘Amb molt de gust’ s’endinsa en la pastisseria argentina Dulce de leche. La seva gerent, Maria Isabel Enríquez, i la treballadora Sofia Cesia parlen de l’oferta de l’establiment. Més d’una desena de varietats en empanades, els típics sandvitxos de ‘miga’ i el brownie amb almívar de llet són les seves especialitats.
L’espai ‘Amb molt de gust’ d’aquest dilluns parla dels cuiners i cuineres que han decidit traslladar els seus coneixements gastronòmics al món dels blogs. El creador de FlavorCook, Xavi Soriano, ha parlat amb el magazín per explicar com compagina la seva feina habitual amb la del blog.
L’espai ‘Amb molt de gust’ coneix un nou establiment que obre portes a Sant Cugat, la rostisseria Cap a Casa. El magazín conversa amb gerent i cuiner, Oriol Garcia, que ha explicat que Cap a Casa ofereix menjà casolà per emportar. La seva cuina combina receptes catalanes i uruguaianes com la lassanya de pasta de […]
L’espai ‘Amb molt de gust’ descobreix la cuina d’El vi de Deu. El seu gerent i cuiner, Jordi Deu, ha parlat de la gran varietat de vins, provinents d’arreu del món, i dels plats amb més èxit de la carta com la galta de porc escabetxada a baixa temperatura, el steak tàrtar i els minicanelons […]
El restaurant argentí El Tonal visita l’espai ‘Amb molt de gust’. Els seus propietaris, Maximiliano Salatino i Elisabet Parés, parlen dels sabors de la cuina argentina i els productes que utilitzen per elaborar els seus plats. Empanades, amanides i entrepans se sumen a una carta on també hi ha canelons i, com a novetat, els […]
L’espai ‘Amb molt de gust’ conversa amb el cap de producció del vi de Can Calopa de la Cooperativa l’Olivera, Íñigo Haughey. El responsable parla del passat vitivinícola de Sant Cugat i dels reptes que encaren els nous productors que s’han establert a la comarca del Vallès Occidental. Els vins de la Masia de Can […]

