Societat
Nou entrebanc en un inici de curs per a infants i famílies de la Mirada. Els mòduls que han de permetre encabir el creixement de l’escola encara no han arribat i no estaran a punt, tal com ha avançat el TOT Sant Cugat i ha confirmat Cugat Mèdia, ni per al començament del curs, el […]
Societat
El Botànic obre aquest dimarts el seu primer restaurant a Sant Cugat. És el setè establiment d’aquesta marca, que té locals a Barcelona i Castelldefels. El nou restaurant es troba al número 15 de la plaça de Barcelona, on hi havia el Mezzaluna, i ofereix una carta amb pizzes, hamburgueses, menjar mexicà i també per […]
Societat
Els alumnes del grau superior de cuina de l’Institut FP Sant Cugat participen aquesta setmana al Fòrum Gastronòmic que se celebra a Barcelona. Els estudiants han cuinat un consomé de verdures i una terrina de xai amb canelons de pasta de carbassa i amanida de varec -un tipus d’alga-. Tot plegat, amb productes de proximitat […]
Societat
La Setmana de l’Alimentació Conscient se celebrarà entre el 15 i el 27 d’octubre amb una sèrie d’activitats per promoure una cuina més responsable i de quilòmetre 0. L’Ajuntament de Sant Cugat ha preparat ‘showcookings’, excursions, tallers i xerrades per conèixer la xarxa agroalimentària del municipi i sensibilitzar a comerços i ciutadania. Durant aquesta setmana, […]
Podcast
La tardor pica a la porta i cal tenir a punt els fogons per preparar plats de cullera. Marçal Martínez, propietari de l’establiment L’Altra cuina, comparteix el secret d’un bon brou vegetal que pot servir de base per elaborar altres plats. Pensant en l’arribada de la nova estació i nous productes, el cuiner vegà ofereix […]
Societat
Una nova pizzeria italiana de menjar per emportar, Il Dolce Far Pizza, ha obert recentment al carrer de Josefina Mascareñas. El negoci ofereix, a més de pizzes artesanes, vins, cerveses i pasta italiana de “molt bona qualitat”, segons ha explicat a Cugat Mèdia el cuiner i propietari del local, Luigi Castravelli. Il Dolce Far Pizza […]
Podcast
L’Altra Cuina arriba a Sant Cugat per oferir un menú diari seguint la dieta vegana. Marçal Martínez i Isaura Montfort, propietaris de l’establiment de menjar vegà per emportar, expliquen al magazín ‘Connectats’, de Cugat Mèdia i La Xarxa, com va sorgir la idea d’obrir aquesta botiga, la qual treballa amb productes de proximitat. Martínez i […]
L'Entrevista
La nutrició i la cuina esdevenen parelles indestriables a The Play Cook. Es tracta d’una escola de cuina (i molt més) que ja fa més de dos anys que funciona a Sant Cugat i que ofereix formacions culinàries per a totes les edats, tant a infants com a adults. A uns, els ensenyen a adquirir […]
L'Entrevista
Fa sis anys la Gloria Carrión va obrir un compte d’Instagram, @lagloriavegana, i des d’aleshores hi comparteix, dia rere dia, receptes 100% vegetals. Santcugatenca d’adopció, el seu avi li va transmetre la passió per la cuina i, més endavant, la necessitat de millorar la seva salut i de cuidar el planeta; tot plegat la va […]
L'Entrevista
Fa sis anys la Gloria Carrión va obrir un compte d’Instagram, @lagloriavegana, i des d’aleshores hi comparteix, dia rere dia, receptes 100% vegetals. Santcugatenca d’adopció, el seu avi li va transmetre la passió per la cuina i, més endavant, la necessitat de millorar la seva salut i de cuidar el planeta; tot plegat la va […]
Societat
La coreògrafa i actriu santcugatenca Yasmina Espelosín ja fa prop d’un any que es dedica exclusivament al ioga. De fet, recentment ha estrenat un projecte d’estudi ‘online’ i, a banda de fer vídeos a través d’Instagram i Youtube, també imparteix ‘ashtanga yoga’ a través de plataformes com ‘Zoom’, el que li permet corregir postures i […]
Societat
Iniciatives solidàries i amb la gastronomia de protagonista també neixen a Sant Cugat. La Colla de l’allioli ha engegat a través de les xarxes socials una proposta per engrescar la ciutadania a encendre els focs i mostrar la seva recepta més original. Les receptes que rebin es compartiran a Instagram i la que obtingui més […]