Serveis
El terme mig entre el menjar per endur i el supermercat és el producte preparat per cuinar a casa. Aquest és el cas de les botigues de menjar italià de la ciutat que ofereixen els seus productes per acabar de cuinar i gaudir a casa. La Bottega Pasta de tots tipus, pa, vi… Tots els […]
Podcast
Sopes i cremes són un recurs indispensable per afrontar el fred d’aquests dies. La cuinera Sílvia Soto ha centrat en aquests plats la secció d’aquesta setmana al ‘Sant Cugat a fons’. De propostes tan atractives i innovadores com un ‘ou poché’ amb sopa de pernil fins a d’altres més conservadores com una clàssica crema de […]
Podcast
La Castanyada, o el Halloween, és una festa molt relacionada amb la gastronomia. Panellets, xocolata, moniatos i tota mena de dolços animen aquesta celebració, on conviu la tradició catalana amb les novetats arribades de la cultura anglosaxona. Sílvia Soto, del blog Cuinetes, ha intentat, al ‘Sant Cugat a fons’, fer una mescla de les dues […]
Podcast
La col és una verdura amb moltes propietats, però cal posar-hi ganes per fer-la més atractiva per tots els paladars. La cuinera Sílvia Soto proposa tres receptes per afegir-hi alegria a uns ingredients bàsics en la cuina catalana. Trinxat, xips de kale i cous-cous de coliflor són les tres maneres de preparar-la que planteja l’autora […]
Economia
La botiga de Veritas a Sant Cugat ha estrenat un espai dedicat a l’aprenentatge sobre alimentació, benestar i equilibri emocional. Es tracta de Terra Veritas, que acull tallers, conferència, cursos i sopars i que s’ha posat en marxa aquest mes d’abril. La idea de la cadena de botigues es oferir activitats on hi participin cuiners, […]
Societat
La nutrició i la cuina esdevenen parelles indestriables a The Playcook. Es tracta d’una nova escola de cuina que va obrir portes al novembre i que des de llavors ofereix formacions culinàries per a totes les edats, tant a infants com a adults. A uns, els ensenyen a adquirir hàbits saludables i als altres a […]
Cultura
Els menjadors escolars és una de les preocupacions de les famílies que han de triar centre educatiu per als seus fills. A Sant Cugat hi ha diversos models segons els centres, des de la cuina pròpia a les empreses subcontractades, gestionat per l’AFA o pel centre. Cugat.cat t’ofereix un resum del model de cada un […]
Societat
Cuina, música, literatura i pintura protagonitzen les activitats de gener de l’Ateneu santcugatenc. Tot plegat arrencarà amb el tradicional recorregut musical pels pessebres en finestra de Sant Cugat i s’allargarà fins el dia 31, amb un monogràfic d’hamburgueses, mandonguilles i croquetes veganes. Pel camí, presentacions de llibres, xerrades sobre lloguers d’habitatge i espectacles diversos per […]
Podcast
La creadora del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ha visitat l’espai de gastronomia amb una proposta estiuenca per a tots els gustos. L’oferta de Soto va des del refrescant gaspatxo de cireres, anxoves i parmesà fins a l’smoothie de taronja, plàtan, maduixes i iogurt passant per l’amanida piamontesa. Però les propostes també inclouen un parell d’activitats […]
Podcast
La sòcia del restaurant La Jarana Conchita Fernández i el cuiner del mateix establiment Rolling Robles han visitat la secció ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica d’aquest espai situat al passeig de Francesc Macià, 38. Fernández ha definit la seva cuina amb el caràcter andalús, tot i que no tanca cap […]
Podcast
Els pèsols i les faves han estat els protagonistes de l’espai ‘Amb molt de gust’ d’aquest dilluns. La responsable del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ens ha portat receptes amb aquests dos productes a cavall entre l’hivern i la primavera. D’entre les propostes amb pèsols podeu aprendre a elaborar una crema de pèsols com la de […]
Societat
Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han intervingut aquest dilluns per apagar l’incendi d’una cuina d’un pis del número 2 del passeig de Torreblanca. L’avís s’ha donat quan passaven 11 minuts de les dotze del migdia. Segons han explicat fons del cos a Cugat.cat, el foc estava pràcticament extingit quan han arribat i s’hauria […]