Podcast
L’espai gastronòmic del magazín dedica els seus minuts a parlar dels productes típics de quaresma amb dos protagonistes: els bunyols i el bacallà. Per fer-ho, la propietària de la pastisseria Petritxol, Núria Julià, i la de la bacallaneria Bacallamaria, Maria Abadia, apropen els secrets d’aquests menjars de temporada.
Economia
Els restaurants japonesos Kitsune i Zuka de Sant Cugat s’expandeixen a Barcelona. El Kitsune obrirà a Gràcia el 18 de febrer el segon establiment de la companyia. Zuka inaugurarà un restaurant al número 90 del carrer de Londres cantonada amb Muntaner a principis de març. L’obertura dels locals respon a la demanda dels clients de […]
Podcast
Aquest dimarts l’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ parla amb Álex Clavijo, exconcursant del programa de cuina ‘Top Chef’ i xef del restaurant santcugatenc Vadebacus. L’establiment, obert des de fa quatre anys a la plaça de Barcelona, ofereix diferents menús i una carta extensa de carns, pasta i peixos amb tocs d’autor. El xef recomana […]
Podcast
Aquest dimarts l”Amb molt de gust’ parla amb David Valdivia, creador del blog ‘La hora del Bagel’, que recomana locals de Barcelona per gaudir de la cuina japonesa i de les pizzes més artesanes.
Podcast
Aquest dimarts l’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ parla amb la nutricionista Bea Carvajal per saber què cal fer per recuperar-se dels excessos dels àpats nadalencs. Carvajal destaca la necessitar de mantenir hàbits saludables tot l’any perquè després, durant les festes, els excessos tinguin una repercussió mínima. Si vols fer alguna consulta sobre el tema […]
Societat
El Mercat Vell va obrir les portes a finals de novembre i ja ha registrat més de 50.000 visitants durant el primer mes en funcionament, segons l’empresa gestora, Gourmets de Sant Cugat. Ara l’espai es proposa millorar serveis com el canviador de nadons, la coordinació entre els paradistes i garantir el bon aclimatament de l’espai. […]
Podcast
Aquest dijous, Sílvia Soto, del blog ‘Cuinetes’, torna a l’espai gastronòmic del ‘Sant Cugat a fons’ per proporcionar-nos algunes receptes nadalenques. El brou, el pollastre i els canelons són els àpats tradicionals per aquestes dates, però la Sílvia fa un repàs a nous ingredients i idees que donaran un valor afegit al plat.
Economia
Un nou espai gastronòmic i cultural, Terra Nova, obre avui les portes al mateix local del carrer d’Enric Granados que va ocupar el Terra Dolça, que va tancar aquest estiu passat. El nou projecte oferirà menús al migdia i tapes i copes a la nit, però també conservarà l’esperit cultural amb concerts i exposicions fotogràfiques. […]
Economia
Un nou espai gastronòmic i cultural, Terra Nova, obrirà les portes al mateix local del carrer d’Enric Granados que va ocupar el Terra Dolça, que va tancar les portes aquest estiu. El nou projecte oferirà menús al migdia i tapes i copes a la nit, però també conservarà l’esperit cultural amb concerts i exposicions fotogràfiques. […]
Podcast
Aquest dilluns Lluís Martínez i Montse García, de Gourmets de Sant Cugat SL, responsables del projecte del Mercat Vell, opinen sobre el funcionament d’aquest espai els seus primers dies. Les redactores Laia Soriano i Eva Garrido s’apropen a les instal·lacions per conèixer el punt de vista de paradistes i clients, i parlen amb Juanita Fernández, […]
Cultura
El primer Festival de Novel·la Negra de Sant Cugat, Sang Cugat, arrenca el dijous 5 de novembre amb una quinzena d’activitats. La iniciativa engegada per Edicions Xandri i Cal Temerari proposa quatre dies d’activitats gastronòmiques, literàries i musicals relacionades amb la crònica negra. Tots els actes seran a Cal Temerari, excepte la festa de gàngsters, […]
Cultura
El primer Festival de Novel·la Negra de Sant Cugat, Sang Cugat, combinarà la gastronomia i la literatura d’aquest gènere en una iniciativa engegada per Edicions Xandri i Cal Temerari. L’espai autogestionat acollirà el festival que se celebrarà del 5 al 8 de novembre amb xerrades, reflexions sobre la crònica negra, actuacions musicals i presentacions de […]