Societat
El Dia Internacional de les Dones, la crisi dels refugiats i un llibre sobre la Festa de Tardor són alguns dels protagonistes del mes de març a l’Ateneu. L’entitat completarà l’oferta amb tallers de cuina i exposicions fotogràfiques fins arribar a la vintena d’activitats. Durant aquest mes, concretament el dilluns 13, també començarà el procés […]
Societat
L’Hotel Sant Cugat acull aquest cap de setmana la fira gastronòmica Oasis, una cita que es farà al jardí de l’establiment. La iniciativa reunirà propostes de tota mena, des de cuina veneçolana i cubana a plats casolans catalans. L’entrada serà gratuïta i permetrà visitar tant els estands com els ‘foodtrucks’, que aniran acompanyats de botigues […]
Societat
El bar Dehesa Santa María, situat a la plaça d’Augusta, ha recollit el premi a la millor tapa popular del concurs Sant Cugat va de Tapes. La proposta guardonada ha estat ‘La caputxeta vermella’, un tast amb una base de fulles del bosc, amb dues boletes de mozzarella, pesto vermell i pernil per sobre. El […]
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ descobreix la cuina d’El vi de Deu. El seu gerent i cuiner, Jordi Deu, ha parlat de la gran varietat de vins, provinents d’arreu del món, i dels plats amb més èxit de la carta com la galta de porc escabetxada a baixa temperatura, el steak tàrtar i els minicanelons […]
Podcast
El restaurant argentí El Tonal visita l’espai ‘Amb molt de gust’. Els seus propietaris, Maximiliano Salatino i Elisabet Parés, parlen dels sabors de la cuina argentina i els productes que utilitzen per elaborar els seus plats. Empanades, amanides i entrepans se sumen a una carta on també hi ha canelons i, com a novetat, els […]
Podcast
Sílvia Soto, autora del blog ‘Cuinetes’, visita l’espai ‘Amb molt de gust’ amb propostes per als àpats de Nadal. Crema de gambes amb tres textures, canelons de bolets, confit d’ànec i foie amb falsa beixamel de parmesà i panacotta de torró de xixona amb cruixent de caramel i sèsam garrapinyat és el menú que ha […]
Podcast
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ coneix el portal RebostQgat amb la gerent, Judit García. El web ofereix una gran varietat de productes d’arreu del territori i d’elaboració artesana, també n’hi ha d’ecològics i especials per a celíacs. Martí explica que, un any després de la seva inauguració, l’objectiu de RebostQgat és créixer i […]
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ coneix els secrets de la cuina de La Tartine. Per descobrir-ho, ens han acompanyat els seus propietaris, Marc Monje i Marta Barrientos, un matrimoni que ha volgut dotar la seva carta de plats elaborats amb productes de proximitat. Com a bon exemple, han destacat el carapacció de carabassó, un plat […]
Podcast
L’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ descobreix la carta de l’espai Santamassa amb el seu gerent, Josep Maria Jaumà. Entrepans, amanides, hamburgueses i pizzetes configuren una carta que, tal com ha explicat Jaumà, neix amb l’objectiu d’agradar a tots els públics. El Santamassa està situat a l’avinguda de Lluís Companys, 50.
Podcast
Aquest dilluns la Xurreriasantcugat visita l’espai ‘Amb molt de gust’. Els seus propietaris, Jordi Miras i Albert Vernet, destaquen per oferir xurros i altres productes sense gluten. Després de 39 anys a la ciutat, Miras i Vernet remarquen que el mercat elabora molt pocs productes aptes per a al·lèrgics i intolerants. Per aquest motiu, la […]
Podcast
La secció gastronòmica del magazín dedica l’espai d’aquesta setmana a donar a conèixer el restaurant La Rampa, situat a Valldoreix, que ofereix als clients disfrutar àpats acompanyats d’unes bones vistes de la muntanya de Montserrat. El propietari del restaurant, Jeroni Ferrer, ha visitat els estudis de Cugat.cat per parlar de la filosofia de La Rampa. […]
Podcast
El ‘Sant Cugat a fons’ ha conegut algunes de les propostes de la quarta edició del Sant Cugat va de Tapes. Per parlar-ne, hem convidat el gerent d’El Perolet, Jordi Anguera, la cambrera del Versió Original Sònia Gratacós, el propietari de Telefèric, Ramon Padrosa, el cuiner de la taverna Cal Temerari, Ignasi Bea, i la […]