Podcast
L”Amb molt de gust’ torna a la Floresta, aquesta vegada, per conèixer el restaurant Correlola, del carrer de Pas de l’Estació, 11. Els socis i cuiners d’aquest establiment, Aldo Cordi i Beatriz Steingruber, ens descobreixen els secrets de la seva cuina alhora que ens deixen les receptes d’alguns dels plats més sol·licitats. El Correlola, a […]
Podcast
L’autor del blog ‘La Hora del Bagel’, David Valdivia, arriba a l’espai gastronòmic del magazín amb les seves recomanacions. Aquest dimarts visita l”Amb molt de gust’ amb una ruta pels millors establiments barcelonins on prendre un cafè.
Societat
TripAdvisor ha entregat a 23 espais de Sant Cugat el certificat d’excel·lència 2016, una distinció que que reconeix la reiteració d’elogis i qualificacions dels viatgers a través d’aquesta plataforma. Entre llocs d’interès triats, hi destaquen el Monestir i el Mercantic, mentre que la resta són 19 restaurants i dos hotels. Espais reconeguts Hotels: AC Hotel […]
Podcast
Aquest dimarts l’autora del blog Cuinetes, Sílvia Soto, arriba a l’espai gastronòmic del ‘Sant Cugat a fons’ per fer un repàs dels plats més refrescants per a l’estiu. Tàrtar de mango i alvocat amb salmó fumat, gaspatxo suau de tomàquet amb maduixots i llagostins, ajoblanco de pinyons amb raïm i una nova versió dels musclos […]
Podcast
L’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ conversa amb el tècnic agrícola, especialista en formatgeria i consultor alimentari Enric Canut. El magazín s’interessa per aquest producte a casa nostra i descobreix les variants que s’hi produeixen. Canut és confundador de diversos ens dedicats a la promoció de la formatgeria al país com ara La Formatgeria Catala […]
Altres
L’Augusta Pàdel i les empreses Dacara i Mariona Design organitzen el primer mercadet d’estiu al club santcugatenc entre divendres i diumenge de la setmana vinent. Més d’una trentena de carpes destinades a la gastronomia i moda, juntament amb una zona infantil, convertiran l’Augusta Pàdel i els voltants en un ampli espai comercial i d’esbarjo per […]
Podcast
Aquest dimarts l’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ descobreix els millors establiments per anar a prendre un ‘brunch’. Gràcies a les recomancions de l’autor del blog ‘La Hora del Bagel’, David Valdivia, el magazín fa un tomb pels millors plats i tastos que es poden fer durant aquest àpat que no és ni un esmorzar […]
Podcast
Aquesta setmana l’espai gastronòmic del magazín conversa amb la propietària de Casa Blava, Cristina Gil, i el seu xef, José Lagos. Amb ells l”Amb molt de gust’ vol descobrir què es cou a la seva cuina i quina és l’oferta del restaurant florestà. La carta de Casa Blava es caracteritza per tenir més d’una vintena […]
Podcast
L”Amb molt de gust’ d’aquest dimarts arriba amb un grup de joves de l’institut Leonardo da Vinci com a convidats. El magazín conversa amb ells per conèixer els seus hàbits gastronòmics. Parlen de les seves preferències, si segueixen una dieta equilibrada i revelen si cuinen a casa o no.
Podcast
L”Amb molt de gust’ d’aquest dimarts arriba amb les recomanacions del propietari i xef de la Bodega Tomàs, Eduard Tomàs. L’establiment compleix any a Sant Cugat i ja pensa a ampliar els seus serveis amb el càtering. Ara com ara, menjar per endur, menú i una carta sofisticada que varia segons els productes de temporada […]
Podcast
L”Amb molt de gust’ d’aquest dimarts arriba amb les recomanacions de l’autor del blog ‘La hora del Bagel’, David Valdivia. L’espai està dedicat als millors establiments on tastar una bona hamburguesa entre els quals destaquen ‘bBurger’, ‘Pijama’, ‘Oval’ o el ‘Santa Burg’, i els locals que ofereixen les pulled porck.
Podcast
L’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ parla amb l’autora del blog‘L’hora del tàper’, Marga Pradas. Amb ella descobrim les millors receptes per emportar-nos l’àpat allà on calgui. Menjar bé i fora de casa és possible!