gastronomia
Sant Cugat té un nou establiment especialitzat en entrepans italians. Es diu Porco Rosso i ha obert al carrer de Valldoreix. Els fundadors, Guillem Aday i Quim Sabrià, expliquen que volien “fer alguna cosa d’hostaleria” que fos “fàcil, sense complicacions” i que els permetés “divertir-se”, després d’una vida vinculada al sector. El concepte parteix d’una […]
Societat
El restaurant Mecànic Pizza ha estat inclòs a la nova Guia Slow Food Barcelona 2026. La pizzeria santcugatenca és un dels 11 restaurants que han entrat a formar part de la guia del 2026, que posa en valor aquells projectes que prioritzen el producte de qualitat i proximitat, així com pràctiques sostenibles. Des de Mecànic […]
Societat
El restaurant especialitzat en pasta i pizza italiana Il Fornetto, situat al carrer Santiago Rusiñol 27, tanca portes després de 18 anys a la ciutat. Els germans David i Marc de Juan juntament amb Sandra Balsalobre van obrir l’1 de novembre de 2007. Precisament aquest dissabte, mateixa data, però 18 anys després es posa punt […]
Societat
El restaurant Taberna 1984, que ha obert a principis d’aquest any a Volpelleres, ha guanyat el programa ‘Joc de cartes’ dedicat a les millors tapes del Vallès. El local santcugatenc s’ha imposat als seus dos competidors: el Bistró XXI, de Castellar del Vallès, i el Rauxa – Bodega Contemporània, de Sabadell. “Va ser molt emocionant”. […]
Podcast
Si cerquem per internet la masia de Can Borrell la majoria d’entrades que trobarem fan referència al restaurant de brasa i cuina catalana, popular més enllà dels límits de Sant Cugat. Però, què en sabem, de la seva història, dels diferents propietaris que ha tingut, del paper que ha jugat i juga en l’Aplec de […]
Economia
El restaurant de menjar ràpid Tex-Mex Gonzalez&Co obrirà un establiment a Sant Cugat a principis de setembre. Per a l’obertura del local, que s’ubicarà al passeig de Francesc Macià, 82, la cadena ha fet una crida per buscar personal. Els interessats poden enviar el seu currículum al correu talent@gonzalezandco.com. La carta de Gonzalez&Co inclou una […]
Societat
Obre ‘la Tasqueta del Chef’, al Passeig Baixador 8 de Mira-sol, sota la direcció de David Aso, xef amb àmplia experiència estatal. El restaurant, hereu del llegendari ‘Bar Enric’, s’especialitza en esmorzars i dinars diaris, de dilluns a dissabte. La festa d’inauguració arriba aquest dijous de 19 a 21 hores.
Economia
Sant Cugat compta amb una nova proposta gastronòmica especialitzada en cuina argentina: Reloco Lomitería Argentina. El restaurant, que va obrir portes ara fa quatre mesos al passeig de Francesc Macià, 84, té el ‘lomito’, un entrepà típic de l’Argentina com a plat estrella. A part d’aquest sandvitx, l’establiment també està especialitzat en milaneses i empanades. […]
Societat
La Maria Espín ens rep a la seva segona llar, el restaurant Brau. Ha arribat fa pocs minuts, després de fer els més de 40 quilòmetres que separen casa seva del restaurant. Hi arriba d’hora, abans de les nou del matí, per preparar el restaurant i la cuina pel servei del migdia, on ofereix un […]
Societat
El programa de La Sexta ‘Batalla de restaurantes’ ha reconegut l’escudella i carn d’olla de la xef Maria Espín i ha guardonat el Brau com a millor restaurant. La xef i propietària d’aquest establiment, ubicat a les instal·lacions del Pàdel Augusta de Sant Cugat, ha participat al capítol d’aquest dimarts on competia amb Casa Leopoldo […]
Societat
L’escudella i carn d’olla de Maria Espín, xef i propietària del restaurant Brau, participa dimarts vinent al programa de La Sexta ‘Batalla de Restaurantes’, que condueix Alberto Chicote. La santcugatenca, que ja va ser reconeguda com la millor xef de l’àrea metropolitana al programa ‘Joc de cartes’ de 3Cat, competirà en aquesta ocasió amb els […]
Societat
Trufada, de caramel, de carbonara o fins i tot d’escalivada, el restaurant ‘Tort’ ha aterrat a Sant Cugat amb l’objectiu de portar als seus ciutadans una nova manera d’entendre les truites. Situat al número 18 del carrer de la Torre, la seva carta compta amb truites individuals o per a compartir, tortiburguers, així com complements […]