Els Premis Esport en Marxa reuniran 200 persones al CAR aquest divendres

Els premis sortejaran una samarreta signada per Eric Abidal

Comunicació

Publicat el 9/des/15 per Sílvia González

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) acollirà aquest divendres la concessió dels 19ns Premis Esport en Marxa de Cugat.cat amb la presència d'unes 200 persones de clubs i entitats. La vetllada començarà a les set del vespre i reconeix la tasca de clubs, directius, tècnics i esportistes durant l'última temporada. Veus de Gospel amenitzarà la trobada, durant la qual se sortejarà una samarreta signada per Eric Abidal i cinc forfets per anar a esquiar a la Molina.

Les nou categories dels Premis Esport en Marxa són: el millor esportista de l'any, el millor equip sènior, júnior, el millor entrenador/a, la direcció esportiva, promoció de la base, projecció social, exterior i tota una trajectòria.

El jurat encarregat de decidir els Premis Esport en Marxa 2015 ha estat format pel regidor d’Esports, Eloi Rovira; la presidenta de la Coordinadora d’Entitats Esportives, Mònica Mateu; el coordinador de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), Xavi Requeno; el cap d’esports del 'Tot Sant Cugat' i 'Diari de Sant Cugat', Àlex López; el cap de Relacions Externes del CAR, Albert Mendoza; la cap d’Esports de Cugat.cat, Carme Reverte, i el cap de redacció d'Esports de Cugat.cat, Joan Garcia.

L'Ajuntament, el CAR, Sant Cugat Esports, l'estació de La Molina, el setmanari 'Diari de Sant Cugat' i Freixenet són col·laboradors de l'acte.