El jurat dels Premis Esport en Marxa ha decidit els guanyadors de la 19a edició


  • Comparteix:

Reunió del jurat dels Premis Esport en Marxa

Reunió del jurat dels Premis Esport en Marxa

El jurat de la 19a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat, ha decidit els nou guardonats d'enguany. Els premis es faran públics l'11 de desembre en el marc d'una nova Nit de l'Esport a Sant Cugat que acollirà el CAR. L'Ajuntament, el CAR, el setmanari 'Diari de Sant Cugat' i Freixenet són els col·laboradors de l'acte.

El jurat dels premis s'ha reunit aquest dimecres a la tarda per valorar les 51 propostes i finalment elegir els nou guardonats dels Premis Esport en Marxa. Les categories establertes són el millor esportista de l'any, millor equip sènior, júnior, millor entrenador/a, direcció esportiva, promoció de la base, projecció social, exterior i tota una trajectòria.

El jurat dels Premis Esport en Marxa està format pel subdirector i cap d'Esports del 'Diari de Sant Cugat', Àlex López, el director de l'OMET, Xavier Requeno, la cap d'Esports de Cugat.cat, Carme Reverte, el redactor i editor d'Esports de Cugat.cat, Joan Garcia, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, el cap de relacions institucionals del CAR, Albert Mendoza, i la presidenta de la Coordinadora, Mònica Mateu, que ha votat per primera vegada.

Rovira, Mateu i López valoren la dificultat per escollir els guanyadors.

Rovira / Mateu / López

És un exercici molt difícil. Hi ha un alt nivell dels candidats. La qualitat de l'esport santcugatenc es demostra en aquests premis.


L'entrega dels premis serà el segon divendres de desembre al CAR de Sant Cugat a partir de dos quarts de vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.