Una vintena de gegants han omplert Sant Cugat de música i ball en la 24a Trobada Gegantera

Els gegants s'han plantat a la plaça de la Vila

Festa Major 2010

Publicat el 26/jun/10 per Núria Juanico

Un total d'11 colles geganteres d'arreu de Catalunya s'han reunit aquest dissabte a la tarda a la plaça de la Vila en la 24a Trobada Gegantera per protagonitzar la tarda del dissabte de Festa Major. La tradicional cercavila ha recorregut els carrers de la ciutat i, per primer cop, s'ha allunyat del centre i ha arribat fins el carrer Valldoreix. La festa gegantera ha seguit a la plaça d'Octavià, on el grup Roger Canals ha amenitzat la trobada amb música i ball per a tothom. Mira les millors imatges de la trobada gegantera a Cugat tv

Més de 300 geganters d'Arenys de Mar, de Falset i de Vidrera, entre altres municipis, han plantat els seus gegants davant l'Ajuntament juntament amb la colla de Sant Cugat. Gegants, caparrots i músics han recorregut els carrers de Sant Cugat i han passat també pel carrer Sant Bonaventura i Valldoreix , en allunyant-se així del centre de la ciutat.

El cap de colla dels Geganters de Sant Cugat, Carles Falp, ha explicat els motius del canvi de recorregut de la cercavila d'enguany. Són declaracions a Cugat.cat.

Carles Falp

Aquest any ens hem endinsat pel carrer Valldoreix i això ha permès entrar al nucli del poble una mica més.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els geganters de les colles de Vilanova del Vallès, Arenys de Mar i Poble Nou de Barcelona, s'han mostrat molt contents de poder participar a la Festa Major de Sant Cugat i així ho han explicat a Cugat.cat.

Geganters

És el tercer any que venim, val la pena. / És una tradició que s'ha de continuar. / La Festa Major de Sant Cugat és una festa important de Catalunya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La festa ha seguit amb un ball conjunt a la plaça d'Octavià, on el grup Roger Canals ha animat la celebració amb música per a tothom. La trobada gegantera ha posat punt final amb un sopar compartit entre tots els geganters que han participat a l'acte.