Un dissabte farcit d'activitats a la Festa Major de Mira-sol

Moment de l'edició anterior de la Festa Major

Festa Major 2010

Publicat el 10/jul/10 per Marc Sala

La segona jornada de la Festa Major de Mira-sol aglutina gran part de les propostes amb un protagonisme destacat de l'esport. El torneig de futbol 7 i la cursa popular enceten la segona jornada que també comptarà amb espectacles familiars, una fira d'intercanvi, un taller de break-dance i partides simultànies d'escacs. Un sopar popular donarà pas a la nit jove que posarà música fins ben entrada la matinada.

A les nou del matí començarà el torneig de 12 hores de futbol 7 que es disputarà durant tot el dia al camp de futbol de Mira-sol. A la mateixa hora, des del Club Mira-sol sortirà la 2a edició de la Cursa Popular 2 Milles de Mira-sol que recorrerà diversos carrers per finalitzar el recorregut a les mateixes instal·lacions del club.

A mig matí, a les onze, la companyia Metromàtic Teatre interpretarà l'espectacle familiar 'Aigua' a la pista davant del Casal Cultural. A dos quarts d'una al pati del Casal sonaran les sardanes de La Principal de la Bisbal que s'acompanyaran amb un vermut.

A dos quarts de sis de la tarda i també al pati del Casal Cultural, la 2a Fira d'Intercanvi oferirà la possibilitat de donar sortida a objectes que ja no es fan servir bescanviant-los per altres. Mitja hora més tard els participants al campionat de ping-pong demostraran les seves habilitats amb la pala. A la mateixa hora a l'espai Jove del Casal s'iniciarà el Torneig de Wii, la popular consola de vídeojocs.

A dos quarts de set, el pati del Casal Cultural serà l'escenari on la contacontes Ada Cusidó interpretarà l'espectacle 'Els forats de la terra'. Seguidament, a les set i a l'Espai Obert del Casal s'oferirà un taller per descobrir i practicar el break-dance. A la mateixa hora, el pati del Casal acollirà les partides simultànies d'escacs.

A un quart de vuit, el col·lectiu de gent gran del Casal Cultural organitza un taller de petanca i bingo al casal d'avis i al pati del Casal Cultural.

Un sopar popular de carmanyola acompanyat de Karaoke al pati del Casal Cultural servirà per recuperar forces de cara a la nit. A dos quarts de dotze davant del restaurant La Ponderosa, començarà la Nit Jove amb música fins passada la mitjanit.

La jornada la tancarà l'actuació de 'La Banda del Drac' a la pista davant del Casal Cultural a partir de dos quarts d'una de la matinada.