Les activitats en família protagonitzen la jornada de dissabte de la Festa Major de la Floresta

Festa Major 2010

Publicat el 24/jul/10 per Cristina Solias

La tradicional trobada de paellers ha estat l'activitat estrella de la tercera jornada de Festa Major a la Floresta, amb més de 300 comensals. Els infants també han tingut el seu espai a primera hora amb els inflables i el concurs de puzzles. La música, gran protagonista d'última hora, ha començat amb la Ballaruca de Tarda i finalitzarà amb l'esperat Ball de Festa Major, enguany ambientat en la música cubana dels 'Arturo y la Máquina del Sabor', i la Disco Mòbil, que s'allargarà fins les quatre de la matinada a les pistes esportives de Can Llobet.

Els florestans han gaudit en família de les activitats de l'agenda de festa grossa. Els més menuts han saltat i jugat als inflables que s'han habilitat a les pistes de Can Llobet, i s'han concentrat per compondre les peces en el concurs de puzzles. Al migdia ha tingut lloc la 18a Trobada de Paellers, amb la participació de més de 300 persones i d'una 15a d'arrossos.

Alguns dels cuiners expliquen les particularitats de les paelles que han cuinat aquest dissabte durant la Festa Major del districte.

Participants

El secret està en el fumet de peix. / L'estrella és el sofregit. / Tomàquet, all, pebrot, afecte, ganes, il·lusió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La nova comissió de festes de la Floresta s'ha mostrat satisfeta del transcurs de la festa grossa. La membre de la comissió Conxi Romera ha fet un balanç positiu tant de la participació que està assolint la festa, com de la resposta florestana a les activitats de dissabte.

Conxi Romera

Hem tingut una bona participació, tant en el concurs de trencaclosques com en el concurs de paelles. A la nit tenim el Ball de Festa Major.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La comissió de festes ha considerat 'un encert' la concentració dels dies festius en un sol cap de setmana, ja que asseguren que és la principal causa d'aquest augment de la participació. La Nit Jove, per exemple, ha reunit aquest divendres un miler de persones. Tot i això, la prova de foc per als nous membres de l'entitat passarà per la jornada de diumenge que acollirà la Cursa popular, la Festa de l'Escuma i diverses propostes musicals amb les tradicionals Havaneres com a acte de fi de festa.