La PAH de Rubí aixeca l'acampada aquest dijous al matí després de 114 dies

La PAH ja porta més de 100 dies de protesta

Societat

Publicat el 14/gen/15 per S González / M Vilalta

La PAH de Rubí aixecarà aquest dijous, a les deu del matí, l'acampada que manté des de fa 114 dies davant la seu de CatalunyaCaixa al carrer de Villà. El motiu de la retirada és una condició que ha demanat el banc, segons l'entitat, per poder mantenir la reunió prevista una hora després amb representants de la PAH i l'Ajuntament. En cas de no obtenir la resposta esperada, el col·lectiu ha anunciat que reprendrà l'acampada.

Aquest dijous a les deu del matí serà el moment en què els membres de la PAH de Rubí han decidit protagonitzar l'aixecament de la seva acampada davant l'oficina de CatalunyaCaixa al carrer de Villà. Una protesta que haurà durat 114 dies i el final de la qual arriba en compliment de la petició del banc per poder asseure's a parlar en una reunió a tres bandes amb el consistori, ha explicat el membre de la PAH de Rubí, José Peralta.

José Peralta

Si es concreta l'acord, ens retirarem de manera definitiva. Volem el compromís per escrit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La retirada de l'acampada, que ha ocasionat diverses multes al col·lectiu per ocupació de la via pública, es produirà una hora abans de la trobada al consistori, amb representants de l'entitat bancària i el regidor d'Habitatge, Raül Grangé, i el tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol.

Peralta, que ha portat les converses amb el banc i l'Ajuntament, ha anunciat que si no arriben a una sortida satisfactòria després de la reunió, l'entitat 'no tindrà cap problema' a reprendre l'acampada al carrer.

José Peralta

Estarem a l'expectativa. Si es compleix l'acord marxarem satisfets. Si no, tornarem, per la desconfiança que va generar el banc al desembre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons ha afirmat Peralta a Cugat.cat, en les últimes converses mantingudes, el consistori s'ha compromès a treballar activament per donar resposta a tres casos, els més crítics, que havia sol·licitat el col·lectiu com a condició a finalitzar la protesta al carrer.

L'Assemblea de Drets Socials (ADS) acompanyarà els membres de la PAH de Rubí aquest dijous en una concentració a les nou del matí al carrer de Villà.