Els Marxosos, la Fundació Autisme Guru i el CE Valldoreix, nominats al Premi Vila de Valldoreix

Els Marxosos, la Fundació Guru i el Club Esportiu Valldoreix són els tres nominats

Societat

Publicat el 11/oct/16 per Sergio Morales

El Club Esportiu Valldoreix, els Marxosos del Vallès i la Fundació Privada Autisme Guru són els tres finalistes del 5è Premi Vila de Valldoreix, un certamen que posa en valor la tasca de persones o entitats del territori que durant els dos darrers anys hagin destacat per promoure una activitat, treball o actitud positiva. Les votacions es poden fer des d'aquesta setmana fins al 9 de novembre al web de l'entitat organitzadora, l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda. El guardó s'entregarà en una gala el 19 de novembre a la Nau de Cultura de Valldoreix.

La vetllada estarà amenitzada per Alba Cayuela i el guitarrista Pedro Bastos. Els tiquets, amb un preu de 20 euros, es poden adquirir a El Casalet.

El secretari de l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda, Josep Maria Fe, ha destacat a Cugat.cat la implicació de la ciutadania en el certamen i la participació per triar les propostes finalistes.

Josep Maria Fe

Aquest any hi ha hagut sis propostes de tot tipus: entitats esportives, culturals, intel·lectuals... Al final n'han quedat tres: el Club Esportiu Valldoreix, els Marxosos del Vallès i la Fundació Privada Autisme Guru.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En edicions anteriors, els guardons han reconegut la tasca de la infermera Lourdes Majem, el Grup de Teatre Espiral, la Coral l'Harmonia i Pere Bordes.